HABERLERÖZEL HABER

“Hayat Sevenlerle Güzel…”

Kalp ritim bozukluğu sebebiyle Ameliyat olan Hüseyin Öztürk, 4 Günlük tedavi sonrası taburcu oldu.

Spor ve İş dünyasının sevilen ismi Hüseyin Öztürk “Dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız hayat dostlarla güzel, Sizleri seviyorum.” dedi.

20 Kasım Pazar günü hastaneye yatan ve Kalp ritim bozuklu nedeniyle ameliyat olan tedavisine evde devam etmek suretiyle taburcu oldu. İzmir spor camiasının ve iş dünyasının sevilen ismi Hüseyin Öztürk sağlığının iyi olduğunu bu süreçte arayan soran, ziyarete giden herkese çok teşekkür etti. Evinde istirahat eden Öztürk sayfamıza özel yaptığı açıklamada ; ” Hayat Sevenlerle güzel… 4 gün önce hastaneye yattım. Kalpten Operasyon geçirdim. Şükürler olsun iyiyim. Anjiyo servisinde çalışanlarına, doktorlara ve Mustafa Karaca hocama çok teşekkür ederim. Dedim ki dostlarıma Dua’nızı eksik etmeyin ve onların Dua’larıyla rabbimin şifasıyla yine aranızdayım. Çok şükürler olsun rahatsızlığı olan tüm dostlara bende şifalar diliyorum.
Gerek mesaj yazarak, gerek sosyal medyada şifa dileyen ve bizzat hastaneye gelen Dostlarıma sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Hayat dostlarla güzel…Sizleri seviyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.