HABERLERÖZEL HABER

İki Kulvarda Heyecan Başlıyor…

Karabağlar FK, 3.ligde ilk maçına çıkıyor…

Rekorların takımı, Karabağlar FK cuma günü Sami Gider İzmir süper amatör ligi play off ilk maçına çıkıyor. Bunun yanında Karabağlar FK kadınlar takımı 3.ligde mücadele için hazırlıklarına devam ediyor.

Karabağlar FK, İzmir süper amatör ligde yine namağlup şampiyon olarak 2.defa namağlup şampiyon olma rekoru ve 35 maç kaybetmeyen takım rekorunu tarihine ekledi.

Şimdi yeni bir heyecan ile Kadınlar 3.liginde mücadele etmek için 19-20 Mart 2022 tarihini bekliyor.

Karabağlar FK 3.Ligde E grubunda bulunuyor ve grubunda ; BORNOVA HİTAP SPOR ,KARŞIYAKA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞT. MER.SPOR, SELÇUK ÇAMLIK SPOR, MANİSA ESNAF GENÇLİK VE SPOR ve ŞEHZADELER 8 EYLÜL SPOR takımları bulunuyor.

KARABAĞLAR FK A Takımı, Süper amatör play-off grup ilk maçında 4 mart cuma günü saat 15.00’te EGE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR ile Atatürk stadı 2 nolu yan sahada mücadele edecek.

BAŞKAN NEJAT KUNAL BIRAKIYOR MU ?

İki kulvarda çok heyecanlı bir döneme girdiklerini belirten Karabağlar Futbol kulübü başkanı Nejat Kunal konu hakkında sayfamıza çok özel açıklamalarda bulundu.

Son 3 sezondur ikinci bile olmadan kaybetmeden çok güzel günler geçirdiğini belirten başkan Nejat Kunal artık veda zamanı diyerek, sözlerine şu şekilde devam etti. ;

“Öncelikle bugün start verilen bal ligine çıkma playoff müsabakaları için tüm takımlarımıza tekrardan başarılar dilerim sakatsız centilmence keyifli zevkli maçlar olması dilegiyle yarışın sonunda inşallah hakeden takımlarımız üst lig mutluluğunu yaşasın.

Kadın Futbol 3.ligi de mart son hafta başlıyor bu yıl birçok takım gibi bizlerde ilk kez katılıp bu heyecanı kulüp olarak yaşayacağız tecrübesiz ama heyecanlı, maçlar için sabırsız kızlarımız var başarılı olmaktan ziyade onların bu hazzı tadıp keyif almaları onemli, insallah onlarda muvaffak olurlar kulüp olarak hedef ligi tanıyıp kalıcı olmak açıkcası o kulvarda da iddaalıyız diyemeyiz bilmediğimiz görmediğimiz bir lig, bu konuda da emeklerini göz ardı edemeyeceğimiz genel kaptanımız Haydar Çiçek maddi manevi kızlarımızın yanında, Ben Haydar bey’e ve yine ilgisini kızlarımızdan esirgemeyen Sayın Merve Öztürk ‘e Hocalarımız Osman Peynircioğlu’na ve Göksel Demirel’e çok teşekkür ederim kendilerine başarılar dilerim.

Bu arada sezon sonunun şahsım olarak da güzelliklerle bitmesini istiyorum ki keza benimde artık son maçlarım bu güzel keyifli onurlu başkanlık görevim sezon sonu itibari ile bitiyor bundan sonraki süreçte ticari işlerime biraz daha ağırlık vermeyi istiyorum futbol ve spor konusunda da biraz köşeye çekilip dinlenmeyi tercih ediyorum, bu sebeple inşallah erkeklerimiz play off ta ve kızlarımız liginde güzel şeyler başarıp beni güzel başarılarla uğurlarlar. Tüm spor camiasına saygı ve sevgilerimle” HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.