HABERLERÖZEL HABER

Rekorunu Kıran Var mı,Merak Ediyor…

25 Yıl Önce, bir maçta 13 gol attı…

Yaklaşık 25 yıl önce oynadığı amatör lig maçında 13 gol atarak tarihe geçen o zamanın lakabı Gevrekçi Hıdır olan , Hıdır Erdoğan bu rekorun kırılıp kırlmadığını merak ediyor.

Eğer kırılmadıysa 25 yıldır bu rekorun kendisinde olduğu içinde mutlu olduğunu belirtiyor.

“GEVREKÇİ HIDIR , BİR MAÇTA 13 GOL ATTI…”

Hıdır Erdoğan , namı değer Gevrekçi Hıdır… Yeşilyurt sahasına gelenler mutlaka onu görmüştür. Sevimli ve cana yakın kişiliği ile herkese yardım eder ve destek olur. 1997 yılında tam 25 yıl önce . Gevrekçi fırınında hem çalışıp hem gevrek satan Hıdır Erdoğan , amatör olarakda futbol oynuyordu. Yine bir hafta sonu oynanan amatör maçta 13 gol atarak manşetlere taşınan Hıdır Erdoğan bu rekorun kırılıp kırılmadığını merak ediyor. Eğer kıran yada kıranlar varsa o kişilerle tanışmak istiyor.

Gevrekçi Hıdır Erdoğan, bu maçtan sonra Altay’a transfer oluyor. Oradan da İzmir Belediyespor’a… Şimdi ise yine sahalarda , yine her hafta maçların içinde … ve 17 senedir belediyede çalışıyor. Futboldan ve spordan kopamayan Hıdır Erdoğan Karabağlar Yeşilyurt sahasında görev yapıyor.

Hayat şartları sebebiyle futbolu bıraktığını ve belkide oynamaya devam etseydi daha iyi yerlerde olacağını belirten Hıdır Erdoğan ; “Futbol benim için bir yaşam biçimiydi. Hem gevrek satıp hem futbol oynuyordum. Ama devam edemedim. Nasip böyle imiş. Şimdi ise yine yeşil sahalarda amatör kardeşlerimi seyerederek onlar birlikte mutlu oluyorum. Merak ediyorum. 25 sene önce bir maçta attığım 13 golü geçen süre içinde atan var mı? Varsa tanışmak istiyorum. Eğer varsa rekoruma ortak olanları yada geçenleri de tebrik ediyorum “ dedi.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.