HABERLERÖZEL HABER

HÜSEYİN EROĞLU: “ALINAN ÜÇ PUAN ÇOK ÖNEMLİ…”

ALTINORDU’DAN BİR KRİTİK GALİBİYET DAHA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda konuk ettiği Erzurumspor’u 1-0 mağlup ederek kritik bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı. Pazartesi akşamı deplasmanda Menemenspor’u 1-0 mağlup eden kırmızı-lacivertli takım, Erzurumspor’u da 1-0 yenerek iki haftada 6 puana ulaştı. Altınordu’yu Erzurumspor önünde üç puanı getiren golü geçen hafta olduğu gibi 41. Dakikada kaptan Ahmet İlhan Özek kaydetti. Altınordulu futbolcular maç bitiminde saha içinde ve soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

ALTINORDU FUTBOL OKULLARI TRİBÜNDE…

Altınordu’nun Erzurumspor ile oynadığı karşılaşmayı Altınordu Futbol Okullarında spor yapan 600 sporcu da tribünden izledi.

HÜSEYİN EROĞLU: ALINAN ÜÇ PUAN ÇOK ÖNEMLİ…

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ligde kötü gidişatlarını pazartesi akşamı Menemenspor deplasmanında aldıkları galibiyetle sonlandırdıklarını hatırlatarak, “Menemen galibiyeti takımımıza büyük moral olmuştu. Galibiyet serisini devam ettirmek için Erzurumspor maçı çok önemliydi. Rakip zirveye oynasa da maçlar,mücadele etmeden kazanılmıyor. İlk yarıda kaptırdığımız toplarla pozisyon versek de oyunu dengeledik. İlk yarıyı 1-0 öne kapatarak içeri girdik. İkinci yarıda bazı bölümlerde bekleyerek oynadık, ikinci golü bulacak fırsatları bulsak da golü atamadık. Kazanmak önemliydi. Çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Oyuncularımın mücadeleleri çok iyiydi. Bundan sonra deplasmanda oynayacağımız Ümraniye karşılaşmaya odaklanacağız” dedi.

Yarını izinli geçirecek Altınordulu futbolcular, pazartesi günü yapacağı antrenmanla Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

ALTINORDU U19/18 TAKIMI DOLU DİZGİN

Öte yandan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U19/18 Takımı, en yakın takipçisi Erzurumspor U19 Takımını 7-1 mağlup ederek zirve yarışında yalnız kaldı. Bu galibiyetle ALAFA U19/18 Takımı puanını 47’ye çıkarırken Erzurumspor U19 Takımı ise 38 puanda kaldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.