HABERLERÖZEL HABER

“Oynamayı ve Yönetmeyi Seviyoruz…”

“Gençler hem futbolcu, hem hakem…”

Bülent Meralbaysal, İzmir U18 Play Off takımlarından Gaziemir FK forması giyen genç oyuncular aktif spor hayatlarına hem futbolcu ,hem aday hakem olarak devam ediyor.

Gaziemir FK takımının Play Off maçları için ter döken oyuncular Arda Danabaş, Metehan Bıdık, Mert Yurdakul, Yiğit Sorguç ve Muhammet Şasi hem futbolcu hem aday hakem olarak yaşamlarına devam ediyor. Kurallar konusunda da her zaman takım içinde arkadaşlarına yardımcı olduklarını belirten genç futbolcu ve aday hakemler, “Gelecek için çok ümitliyiz. Sahada olmayı, hem oynamayı, hem de yönetmeyi seviyoruz.” ifadelerini kullandı. Dünkü maçta 2 futbolcu maçlarda hakem olarak görevli oldukları için yoktu. Diğer 3 futbolcu maça çıkarak görevlerini yerine getirdi.

Gaziemir FK Teknik sorumlusu Ercan Serezli, “Takımımızda 5 futbolcumuz aday hakem ve bir de sağlıkçı olan futbolcumuz var. Gençlerimiz hem futbolculuk hem de hakemlik kariyerlerine devam ediyor. Maç ve antrenman programlarını düzenli takip ediyorlar. İnşallah ileride Türk futboluna hem hakem , hem futbolcu olarak faydalı olurlar ifadelerini kullandı.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.