HABERLERÖZEL HABER

“HOŞ GELDİN,EMRE KEKEÇ”

EMRE KEKEÇ; “Evime Geldiğim İçin Çok Mutluyum…”

Transferin gözde isimlerinden başarılı kanat ve golcü ismi Emre Kekeç yeniden şampiyon Karabağlar FK’ya geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Sami Gider İzmir süper amatör ligi, rekorların takımı Karabağlar Futbol kulübü başarılı oyuncu, 1994 doğumlu Emre Kekeç’i yeniden renklerine kattı.

Bu çok özel ve anlamlı transferde Emre Kekeç çok anlamlı duygularını sayfalarımıza özel spor kamuoyu ile paylaştı.

“YUVANA HOŞ GELDİN EMRE KEKEÇ…”

Karabağlar FK Yönetimi de bu özel transfer hakkında özel bir açıklama yaptı. Yapılan Açıklamada ; Geçen sezonki şampiyonlukta büyük payı olan sonrasında kısa süreli ayrılık yaşayan Emre Kekeç tekrar yuvaya dönüş yaptı. Hoş geldin, başarılar dileriz. “ ifadelerini kullandı.

“NAMAĞLUP BIRAKTIĞIM VE YİNE NAMAĞLUP TAKIMIMA GERİ DÖNDÜM…”

20 maçta namağlup bıraktığı Karabağlar FK’ya yeniden namağlup olarak gelmenin büyük mutluluğunu yaşadığını belirten başarılı oyuncu Emre Kekeç transferi hakkında ;

“Yeniden bu formayı giyeceğim için, yuvama, evime geri döndüğüm için çok mutluyum. Karabağlar FK ile tekrar şampiyon olmak ve bu başarıya ortak olmak istiyorum. 20. Maçta bıraktığım nağmağlup serisini 35. Maçtan sonra tekrar devamını yaşamak istiyorum. Transferimde emeği geçen Nejat başkanıma, Göksel hocama ve genel kaptanımız Haydar Çiçek abime çok teşekkür ederim. Yolun sonu şampiyonluk olsun.” dedi.

Karabağlar FK, ligin son maçında bu hafta 12 şubat Cumartesi (Yarın) günü , Karabağlar Gençyıldız spor takımı ile oynayacak. Maç Saat 15.00’de Yeşilyurt Spor kompleksinde oynanacak.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.