HABERLERÖZEL HABER

“Genç ve dinamik anlayışıyla çalışmalara başladık”

Başkan Sezai Yün; “Parolamız, Süper Şampiyonluk”

ÇETİN ZENGİN İzmir 1.Amatör küme 19. Grup takımlarından Ayrancılar Gençlikspor yönetim kurulu başkanı Sezai Yün ;

Kulübümüz ve ekibimiz şampiyonluk hedefiyle genç ve dinamik anlayışıyla çalışmalarına başladı.” dedi

Çetin Zengin İzmir 1.Amatör lig 19.grup takımlarından Ayrancılar Gençlikspor yeni sezon çalışmalarına hız verdi.

160 takım ve 22 gruptan oluşan ÇETİN ZENGİN İzmir 1.amatör küme kuralar çekilmiş ve gruplar belli olmuştu.1.amatör küme takımları 22 ay sonra tekrar lig heyecanı ile sahalarda olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Başkan Sezai Yün, Yeni sezon hakkında spor kamuoyu ile düşüncelerini paylaştı. Ayrancılar Gençlik ve Spor kulübü Yönetim kurulu başkanı Sezai Yün ;

“Değerli Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü taraftarları, sizlerin de heyecanla beklediği yeni sezon hazırlıklarımız başladı. Kulübümüz ve ekibimiz şampiyonluk hedefiyle genç ve dinamik anlayışıyla çalışmalarına başladı. Yenilenen teknik ekibimiz ve scout ekibimiz tarafından şampiyonluğa taşıyacak güçlü ve iddialı kadromuz ile bu yılki parolamız Süper Şampiyonluk. Üç yıl önce devraldığım bu bayrak yarışına dünyayı saran pandemi ile ara vermiştik. Bu süre içerinde spor okulu faaliyetlerimizi sürdürdük. Yönetim kurulu ekibimiz ve teknik ekibimiz ile şampiyonluk hedeflerimizde sahada Triyandalıların gücünü hissettirecek genç ve başarılı oyuncu arayışlarımızı sürdürdük. 2022 1. Amatör sezonu için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Sizin de heyecanla beklediğiniz yeni sezonda siz Triyandalıların desteği ile Süper Amatör kümeye yükseleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.