HABERLERÖZEL HABER

FLAŞ TRANSFER…

İZMİR 2. AMATÖR KÜME 2022-2023 sezonu, 6. Grup takımlarından Lider Esenlik spor, Muzaffer Tezcan’ı renklerine bağladı...

İzmir futbolunun yakından tanıdığı başarılı ve tecrübeli defans oyuncusu Muzaffer Tezcan, sezonun adından en çok söz ettiren takımı Esenlik Spor ile anlaştı. Anlaşma sonrası ilk antrenmanına çıkan başarılı oyuncu “Çok farklı bir kulübe geldiğim için mutluyum. 2amatör bir takım gibi değil sanki yeniden kendimi süper amatör takımında olarak gördüm. Transferimde emeği olan başta başkanımız Mert Hepaksaz ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Sonu şampiyonluk ve bir üst lig olur inşallah …” ifadelerini kullandı.

Anlaşma sonrası objektiflere ; Başkan Mert Hepaksaz, Teknik sorumlu Bayram Ortaç, Kaptan Ümit Ortaç ve yeni transfer Muzaffer Tezcan poz verdi.

Başkan Mert Hepaksaz ;”Gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Çok tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu kardeşimiz Muzaffer Tezcan’ın aramıza katılması ile mutluyuz. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. ” dedi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.