HABERLERÖZEL HABER

HİKAYESİ BAMBAŞKA

BAŞKAN MERT HEPAKSAZ; “ÇOCUKLUK HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.”

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME – 8. GRUP takımlarından ve lige Şampiyonluk parolasıyla giren Esenlik spor lig maçlarına devam ederken, Başkan Mert HEPAKSAZ “Esenlik Spor’un Hikayesi Bambaşka…” ifadelerini kullandı.

2022-2023 sezonu 2.Amatör kümenin yeni kurulan ve en çok ses getiren takımlarından Esenlik spor geçen sezonu 2.olarak bitirdi. Şampiyonluk hayali ve birlikteliği ile başlayan geçen sezonda çok güzel olaylara tanıklık ettiklerini belirtti. Başkan Hepaksaz “Yarım kalan hikayemizi bu sezon gerçekleştirmek istiyoruz. “ dedi.

ESENLİK SPOR’UN HİKAYESİ BAMBAŞKA…”

Kulübün genç başkanı Mert Hepaksaz çocukluk arkadaşları ile her zaman böyle bir takım kurup ligde mücadele etmenin ve hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “ Esenlik spor’un hikayesi bambaşka. Aslında bir çocukluk hikayesi, hani hep derdik ya çocukken arkadaş ortamlarımızda, bir takım kursak oynarız aslında vs gibi. Hikaye tamda buna dayanıyor. Çocukluk arkadaşlarım ve kardeşlerimle girdiğim bu yolda çok şükür sakatlıksız, kazasız, belasız, keyifli ve başarılı bir geçen sezon geçirdik. Bizim için başarı, her zaman takımımızda bulunan oyuncu ve yönetici arkadaşlarımızın keyfi, morali ve birliği olacaktır. Bu sezonda geçen seneden yarım kalan hikayemize devam etmek ve ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Tüm amatör camiamıza başarılar ve ESENLİKLER DİLERİZ…” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.