ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

“HEDEFLERİMİZ BÜYÜDÜ…”

Pınargücü Spor Kulübü yetiştirdiği oyuncular ve başarılarıyla sadece İzmir’de değil, Türkiye’de bilinen bir marka oldu.

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Altyapısı ve başarılarıyla Türk futboluna sayısız oyuncu kazandıran Pınargücü spor kulübü sportif direktörü ve başarılı hocası Yalçın Akdemir; “Hedeflerimiz, Türkiye’nin her profesyonel takımında oyuncumuz olması ve yurtdışına oyuncu vermek…” dedi.

“NEDEN AMATÖRÜN AJAX’I OLMAYALIM…”

Altyapının parlayan yıldızı ve her sezon sayısız başarıları ile dikkat çeken Pınargücü spor kulübü oyuncularını yetiştirip, profesyonel kulüplere göndermeye devam ediyor. Pınargücü Spor Kulübünün yetiştirdiği oyuncular ve başarılarıyla sadece İzmir’de değil, Türkiye’de bilinen bir marka olduğunu belirten Yalçın Akdemir, kulübün sadece akademiye kazandırdığı oyuncularla değil ,başarılarıyla da her sezon İzmir’in gurur kaynağı olmaya devam ettiğini belirtti.

Artık yetiştirip gönderdikleri oyuncular için ayrı bir defter tuttuklarını belirten başarılı antrenör Yalçın Akdemir “NEDEN AMATÖRÜN AJAX’I OLMAYALIM” diyerek yaşanan süreç hakkında sayfamıza çok özel açıklamalarda bulundu. Akdemir sözlerine şu şekilde devam etti ;

” Pınargücü Spor Kulübü yetiştirdiği oyuncular ve başarılarıyla sadece İzmir’de değil, Türkiye’de bilinen bir marka oldu. Pınargücü sadece akademiye kazandırdığı oyuncularla değil ,başarılarıyla da İzmir’in gurur kaynağı oldu. Pınargücü U-17 takımı neredeyse bir yaş küçük yaş grubuyla U-17 Türkiye Şampiyonasında Türkiye beşincisi olarak tarihi bir başarıya imza attı. Bu takımın ilk 11’inden 6 oyuncu Akademi liglerine transfer oldu.

“OYUNCULARIMIZI HAYALLERİNE KAVUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ…”

“Ahmet Şen(2008), Kerem Arık(2007), Ayberk Neziroğlu(2007) Manisa Futbol Kulübüne, Enver Büyükdere(2007), Ege Kaan Yakıcı(2007), Alperen Bayram(2007) Menemen Futbol Kulübüne , U-15 takımımızın sol beki Kıvanç Kocamanoğlu (2009) Milli takıma davet edildi ve Beşiktaş’a transfer oldu. 2010 doğumlu sporcumuz Berkay Limbozdağ 2024-2024 sezonunda geçerli olmak üzere protokol yapılarak Beşiktaş’a verilecek. Yine 2009 doğumlu stoperimiz Rıdvan Alev Bucaspor’a transfer olurken, U-18 takımımızın başarılı kanat oyuncusu Ege İbişoğlu (2005) Turgutluspor’a transfer oldu.

2022 sezonunda A takım kadromuzda yer alan Mahmut Şat Somaspor’da profesyonel olurken bu sezon 5 maçta 2 gol attı. 2004 doğumlu sporcumuz Fahri Yağiz Parlak Nazillispor’a profesyonel imza attı. 2008 doğumlu sporcumuz Şerafettin Çifcier Sivasspor’a transfer oldu..Şuan takip edilen birçok sporcumuz var, önümüzdeki yıl bu sporcularımızı akademiye kazandırmak istiyoruz, Bu yıl kulübümüze farklı amatör kulüplerden birçok oyuncuyu ,bünyemize kattık, inşallah bu kardeşlerimizi de hayallerine ulaştırmak istiyoruz.

Pınargücü Spor Kulübü olarak yetiştiriciliği ve yarışmayı eşit derecede sürdürmeyi amaç edindik. Şuan U-18 , U-16 ,U-14 ve U-12 liglerinde namağlup zirvede yolumuza devam ediyoruz, bu kadar oyuncu verip bu seviyede olmak bizi mutlu ediyor.
Hedeflerimiz Türkiye’nin her profesyonel takımında oyuncumuz olması ve yurtdışına oyuncu vermek…

Bu başarılarda emeği olan yol arkadaşlarım Ferdi Karanfil, Mustafa Kahraman, Levent Gülmez, Eray Gül ve kulüp başkanlarımız Osman Yaren, Ercüment Şanlı ve her şeyimiz saha görevlimiz İbrahim Amcamıza çok teşekkür ediyorum… Bize bu fırsatı veren Mustafa Özergene abime çok teşekkür ediyoruz.. “

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.