HABERLERÖZEL HABER

HEDEF SERİYİ DEVAM ETTİRMEK

ERDİ DİKMEN: “ÇOK İYİ BİR HAVA YAKALADIK”

Spor Toto 1. Lig’de Pazar günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Adanaspor’u konuk edecek Altınordu’da futbolculardan karşılaşma öncesinde iddialı açıklamalar geldi. Kırmızı-lacivertli takım, milli arada çalışmalarını İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

ALİ EMRE YANAR: SERİYİ DEVAM ETTİRMEK ZORUNDAYIZ

Altınordu TV’ye açıklamalarda bulunan kaleci Ali Emre Yanar, takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını ve kazanma serilerini Adanaspor maçıyla da devam ettirmek istediklerini söyledi. Başarılı kaleci, “İyi bir hava yakaladık. Bu havayı lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Şu an her şey tam istediğimiz gibi gidiyor. 3 maçtır bunun karşılığını aldık ama kesinlikle durmak yok aynı şekilde ligin son maçına kadar tüm maçlara final niteliğinde bakarak devam etmek zorundayız. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. Takım olarak müthiş bir hava yakaladık, çok iyi kenetlendik. Bunun karşılığında da 90 dakika inanılmaz bir mücadele veriyoruz. 3 maçlık seri bize yakışmaz. Bizim bunu 5,6,7 maç yapmamız gerekiyor. Her maçımıza finalmiş gibi bakıp kazanmak için çıkmalıyız. Bu seriyi kesinlikle devam ettirmek zorundayız.

ERDİ DİKMEN: ÇOK İYİ BİR HAVA YAKALADIK

Takımın tecrübeli oyuncularından Erdi Dikmen de “Öncelikle güzel bir hava yakaladık. 3 haftadır yenilmiyorduk. Ümraniyespor’u deplasmanda zor hava şartlarında yendik. İçeride Adanaspor ile oynayacağız orada da bu havayı değerlendirmek istiyoruz. Şu an her şey iyi gidiyor. Milli takım arası olmasına rağmen çok verimli bir hafta geçirdik. Antrenmanlarda tempo hep yüksekti. Bu tempoyu da inşallah Adanaspor maçında sahaya yansıtacağız. Kaleden başlayarak ileri hatta kadar herkes birbirine güvenerek sahaya çıkıyoruz. Bunun da verimini 3 maçta gol yemeyerek aldık. Erzurum maçında küçük taraftarlarımızın müthiş bir desteği vardı. Onların desteği ile tabii ki daha güzel bir maç geçireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

ALTINORDU’NUN KALESİ EMİN ELLERDE

Türk futboluna son yıllarda sayısız kaleciler armağan eden Altınordu’da kalecilerin daha iyi şartlarda yetişmesi için modern cihazlar kullanılmaya devam ediyor. Altınordu Futbol Akademesi’nde eğitim gören kaleciler için Metin Oktay Yerleşkesi’ne getirilen yeni cihazlarla idmanlar sürüyor .

KALECİLERİMİZ SAHADA OLABİLECEK  HERŞEYİ BURADA YAŞIYOR…

Altınordu Futbol Akademisi’nde forma giyen tüm kalecilerin maçlarda yasabilecekleri tüm pozisyonları burada yaşadığını dile getiren Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) Kaleci Başantrenörü Hüseyin Yenikaya, yapılan antrenmanlarla ilgili Altınordu TV’ye açıklamalarda bulundu. Reaksiyon antrenmanlarının çok önemli olduğunu dile getiren Yenikaya, “Maçlarda asist bölgesinden gol bölgesine girilen toplarda gol olma ihtimali yüzde 85 olarak belirlenmiş. Yakın mesafelerde kalecilerin reaksiyonunu geliştirmek çok önemli. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan da kalecilerimizin daha iyi gelişmesi için tüm teknolojik imkanları seferber etti. Daha önceden top fırlatma makinemiz vardı, şimdi daha gelişmişini bünyemize kattık. Yine bu makinaya bağlı aparatlarda yer alan zemine serdiğimiz naylonun üzerini ıslatarak kaygan zeminde seken toplara karşı kalecilerimizi hazırlıyoruz. Kale önlerine koyduğumuz engebeli mantarlarla seken toplarda neler yapabileceklerininin yanı sara kalenin önünü boydan boya kaplayan perdelerle aniden gelen toplarda kalecilerimizin nasıl müdahale etmesi gerektiği yönünde çalıştırıyoruz. Kısacası oyuncularımız maçlarda neler yaşayacaksa biz onları önceden burada yaşatıyoruz. Onların gelişmesi için çalışıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.