HABERLERÖZEL HABER

HARMANDALI SPOR ZİRVEYİ SEVDİ…

İZMİR GÜVENTAŞ HAZIR BETON SÜPER AMATÖR LİG – 1. Grup,4.hafta maçında Harmandalı spor seriyi bozmadı…

İZMİR GÜVENTAŞ HAZIR BETON SÜPER AMATÖR LİG – 1. Grup, 4.hafta maçında Harmandalı spor galibiyet serisine devam etti. Kemalpaşa deplasmanında zorlu ve güçlü rakibi Kemalpaşa spor ile karşılaşan Harmandalı ekibi 1-0 geriye düştüğü maçta sahadan 2-1 galip ayrılarak haftayı kayıpsız ve liderlik koltuğunda kapattı.

Baştan sona izleyenlere heyecan ve keyif veren maçta Harmandalı spor’a galibiyeti getiren golleri DK.12 Deniz UÇMA ve DK.45+6 Aydın KUZU kaydetti. Kemalpaşa spor’un tek golü DK.3 ‘te Furkan AĞIRMAN ile geldi.

“VAR BİR HAYALİMİZ… ADIM ADIM HEDEFE…”

Harmandalı spor’un başarılı ve tecrübeli file bekçisi takım kaptanı Emrullah Öztürk; ” Var bir hayalimiz. Adım adım hedefe ilerliyoruz. Konuşmak için çok erken .Grubumuzda çok güçlü takımlar var. Her hafta maç maç düşünerek gidiyoruz. Çok güzel bir hava yakaladık. Başta Seçkin başkanımız olmak üzere tüm yönetim kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Başkan Seçkin ALBAZ maçtan sonra yaptığı açıklamada ; “Her hafta final havasında maçlar oynamaya başlıyoruz artık. Bizim bir hedefimiz var. O hedefe doğru adım adım ilerliyoruz. Başta teknik ekip ve tüm oyuncularımızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Ligde 4 haftayı geride bırakan sezonun flaş takımı Harmandalı spor 4 maçta 4 galibiyet ile zirveye demir attı. 4 haftada rakip ağlara 16 gol atan Harmandalı spor kalesinde 1 gol gördü ve 12 puanda bulunuyor.

HABER MERKEZİ…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.