HABERLERSON DAKİKATRANSFERLER

GÜRKAN KARAAĞAÇLI İMZALADI…

Alsancak 1923 Spor Kulübü, Gürkan Karaağaçlı ile Anlaştı…

KARAAĞAÇLI ; ”ilk kez 1. Amatör kümede mücadele edecek olan Alsancak 1923 spor kulübümüzü, deneyimli antrenör kadrosu ile sezonu en iyi yerde tamamlamak için mücadele edeceğiz…” dedi.

ÇETİN ZENGİN İzmir 1.Amatör küme 13. Grup takımlarından 1923 ALSANCAK SPOR A takım teknik sorumlusu olarak Gürkan Karaağaçlı ile anlaştı. İmza töreninde Başkan Mehmet Süzgün ve A takım teknik sorumlusu Gürkan Karaağaçlı hazır bulundu.

Çetin Zengin İzmir 1.Amatör lig 13.grup takımlarından 1923 ALSANCAK Spor Kulübü grupların belli olmasından sonra çalışmalarına hız verdi.

160 takım ve 22 gruptan oluşan ÇETİN ZENGİN İzmir 1.amatör küme takımları 22 ay sonra tekrar lig heyecanı yaşamak için gün sayıyor.

Başkan Mehmet Süzgün; “İki taraf içinde hayırlı olsun. Yeni sezon çalışmalarımız başladı heyecanla ligleri bekliyoruz. Tüm amatör camiamıza yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

KENDİNİ İŞİNE VE GENÇLERE ADAMIŞ MEHMET HOCAMIN EKİBİNDE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM…”

İmza sonrası sayfamıza özel açıklamalarda bulunan başarılı hoca Gürkan KARAAĞAÇLI ; “Öncelikle kendini işini çocuklara adamış, Mehmet başkanımın, Mehmet hocamın ekibine katılmaktan mutluluk duyuyorum. 12-13 tane antrenörü bulunan Alsancak 1923 kulübünde A takım antrenörü olarak görev almak benim için mutluluk verici. ilk kez 1. Amatör kümede mücadele edecek olan Alsancak 1923 kulübünü deneyimli antrenör kadrosu ile sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz.Daha önce uzun süre alt yaş kategorilerinde çalışmamın verdiği deneyimi bu kez A takım seviyesinde yaşamak benim içinde farklı bir duygu.Yakın zamanda transferleride tamamlayıp sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.Umarım her takım oyuncusu İçin sakatlıksız FairPlay çerçevesinde bir sezon geçmesini diliyorum…” ifadelerini kullandı

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.