HABERLERÖZEL HABER

“GURUR DUYDUM…”

İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAHNE’DEN ALTINORDU’YU ZİYARET…

ALTINORDU, ASPIRE ACADEMY’İ AĞIRLADI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Katar’ın dünyaca ünlü Aspire Academy’sini İzmir’de ağırladı. 100 kişilik bir kafile ile birlikte İzmir’de kamp yapan Katar ekibi, burada bulunduğu süre içinde Altınordu Futbol Akademisi Takımları ve Göztepe U19 Takımı ile özel maçlar yaptı.

Altınordu’nun Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde çalışan Katar temsilcisi, maçlarını ise Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde oynadı.

ASPIRE ACADEMY’DEN ALTINORDU’YA TEŞEKKÜR

İzmir’deki kamp çalışmalarını tamamlamadan önce Metin Oktay Yerleşkesi’nde Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelen Aspire Academy U16 Takım Koordinatörü Khalif Saleh Alsada gelecek yıllarda da işbirliklerinin devam edeceğini  belirtti . Katar ekibi temsilcisi Alsada,kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Başkan Seyit Mehmet Özkan’a teşekkür etti. Başkan Seyit Mehmet Özkan, Katar ekibi yetkililerine günün anlamını belirten plaket takdim etti.

GENÇ OYUNCULARIN YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Öte yandan Aspire Academy U19 Takım Teknik Direktörü Inaki Gonzalez Abadia, genç sporcuların yetişmesi için Altınordu Kulübü ile iyi ilişkiler içinde olduklarını ifade etti. Altınordu TV’ye açıklamalarda bulunan Aspire Academy U19 Takım Teknik Direktörü Inaki Gonzlaz Abadia, “Buraya geldiğimiz günden beri bizimle yakından ilgileniyorsunuz. Altınordu’nun genç oyunculara verdiği önemi zaten biliyoruz. Antrenörleriniz de genç sporcuların eğitimi için oldukça kararlılar. Başkan da büyük yatırımlar yapıyor. Maçlarımızı oynadığımız tesisler harika. Genç sporcuların iyi yetişmesi için her şey düşünülmüş” diye konuştu.

İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAHNE’DEN ALTINORDU’YU ZİYARET

Bu arada İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, hafta içinde Altınordu Kulübü’nü ziyaret etti. Başkan Seyit Mehmet Özkan eşliğinde Torbalı Metin Oktay Tesisleri’ni gezen Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GURUR DUYDUM

İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Metin Oktay Yerleşkesi’nden çok etkilendiğini belirterek, “Çok güzel bir kompleks yapılmış. Seyit Mehmet Özkan’a çok teşekkür ediyorum. Böylesine bir yeri görünce gurur duydum, çocuklarımızın yüzlerindeki ifadeyi görünce ayrıca mutlu oldum. Burada geleceğin sporcuları ve iyi insanlar yetişiyor. Emniyet teşkilatı olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya ve başkanımıza destek olmaya hazırız. Hem İzmir hem de şahsım için kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Seyit Mehmet Özkan da İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye ziyaretleri için teşekkür ederek, “Emniyet Müdürümüz yoğun işinin arasında vakit ayırarak tesislerimizi gezdi, çocuklarımızla yakından ilgilenmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisini her zaman tesislerimize beklediğimizi ilettik. Ramazan ayından sonra da beraber maç yapacağız “ diye konuştu.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretin sonunda Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan tarafından İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye isminin yazılı olduğu Altınordu forması hediye edildi. Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından da Özkan’a ziyaret anısına plaket takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.