HABERLERÖZEL HABER

Gösterişli Başlangıç…

Türkiye Süper Amatör Ligi 8’nci Grup’ta mücadele eden Küçükayasofyaspor ligin ilk haftasında deplasmanda Tepebağ Kültürspor’u 4-0 yendi.

Küçükayasofyaspor’dan Gösterişli Başlangıç…

Şampiyonluk iddiasıyla yeni sezona başlayan Küçükayasofyaspor ligin ilk maçında adeta gövde gösterisi yaptı. Tepebağ Kültürspor ile deplasmanda karşılaşan Küçükayasofyaspor 23,32 ve 45’nci dakikada Mustafa Erdoğan ve 43’ncü dakikada Ekrem Köse’nin golleriyle maçı 4-0 kazandı. Ligin ilk maçında farklı galip gelen Küçükayasofyaspor grubunda liderliğe yerleşti.
Küçükayasofyaspor ligin 2’nci haftasında sahasında Tokat Bereketlispor ile karşılaşacak. Kulüp Başkanı Zafer Aras şampiyonluk iddiasıyla başladıkları ligin ilk maçında farklı galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, “Lige üç puanla başlamak takımımız açısında oldukça moral oldu. Bu güzel başlangıçta emeği geçen futbolcular ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Ligin ilk haftasında ele geçirdiğimiz liderlik koltuğunu sezon sonuna kadar bırakmayıp ilçemize şampiyonluk sevincini yaşatmak istiyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.