HABERLERÖZEL HABER

Altyapıdan, A Takıma Tatlı İkramı…

Teknik Direktör Levent Eriş ,Altyapıdaki oyunculara seslendi ;

“İnşallah bu abileriniz hayallerinize kavuşmanız için şampiyon olacak, size o imkanı sunacak. Hayırlısıyla sizi hayallerinize kavuşturacak.” dedi

Bölgesel Amatör Ligin Şampiyonluk hedefiyle çalışmalarına devam eden takımı İzmirspor, 13.02.2022 Pazar saat 14:00’da Aliağa Atatürk Stadı’nda, Aliağa Futbol A.Ş. ile karşılaşacak. Şimşekler hazırlıklarına Cavit Ölçer tesislerinde devam ediyor.

İZMİRSPOR Altyapı oyuncuları ve hocaları A takım teknik ekibine ve oyuncularına sürpriz yaparak ziyarette bulundu. Genç sporcular ve altyapı hocaları A Futbol takımını İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri’nde ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu ve başarı dileklerini sundu.

Başarılı Teknik direktör Levent Eriş bu ziyaretten memnuniyetini belirterek altyapı gençlerine ; “İnşallah bu abileriniz hayallerinize kavuşmanız için şampiyon olacak, size o imkanı sunacak. Hayırlısıyla sizi hayallerinize kavuşturacak.” ifadelerini kullandı.

Bölgesel Amatör Lig 11. Hafta maçı 13.02.2022 Pazar saat 14:00’da Aliağa Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Aliağa Futbol A.Ş.-İZMİRSPOR mücadelesini hakem Berk Sipahi yönetecek. 1. Yardımcı hakem Muhammet Emin Kılıç, 2. Yardımcı hakem Mehmet Ayberk İbiş, Dördüncü hakem olarak ise Muhammed Seyda Demirel görev alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.