HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Genç Sol Bek İmzaladı…

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü genç defans oyuncusu 2003 doğumlu Abdullah KIYAK’ı renklerine bağladı.

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.1.Amatör küme 9.grup’ta şampiyonluk parolasıyla transferlerini yapan Karabağlar Gençyıldız genç ve başarılı defans oyuncusu sol bek Abdullah Kıyak ile anlaştı.

Kulüp tesislerinda yapılan imza töreninde sportif direktör Nuri Önen ve başarılı oyuncu Abdullah KIYAK hazır bulundu. Yapılan imza töreni sonrası Karabağlar Gençyıldız spor kulübü sportif direktörü Nuri Önen ” Daha önce de belirttiğim gibi hedefimiz önce geçen sene bulunduğumuz yere Süper amatör lige çıkmak. Genç ve başarılı sol bek Abdullah kardeşimizde bu sezon bizimle olacak . İki taraf içinde hayırlı olsun. Transferlerimiz devam edecek.“ ifadelerini kullandı.

2003 doğumlu başarılı ve genç defans oyuncusu Abdullah KIYAK imza sonrası yaptığı açıklamada ; “İzmir’in ve Karabağlar’ın geçmişi başarılarla dolu kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimiz belli. Başkanımız Cihan Demir ve sportif direktörümüz Nuri Önen’e ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Karabağlar Gençyıldız takımı ile şampiyon olmak için buradayım… ” dedi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.