HABERLERÖZEL HABERSON DAKİKA

Şimşeklere Maç Öncesi Moral…

Karabağlar Spor Kulüpleri Birliği önemli maç öncesi moral ziyareti.

İzmir’in tarihi başarılarla dolu ve köklü kulübü İzmirspor Bölgesel Amatör lig ‘de bu hafta oynayacağı Çiğli Belediyespor 15.hafta maçı hazırlıklarına devam ediyor. Yeşilyurt spor kompleksinde gerçekleşen antrenmana sürpriz misafirler damga vurdu. İdman devam ederken Karabağlar spor kulüpleri birliği, ilçede bulunan Karabağlar amatör spor kulüpleri yöneticileri ziyarete geldi. Elleri boş gelmeyen yönetici ve sporseverler antrenman sonrası oyunculara tatlı ikramında bulundu ve moral verdi.

Bu ziyaret sonrası İzmirspor yönetiminden yapılan açıklamada “Karabağlar Amatör Futbol Kulüpleri Birliği pazar günü oynanacak olan Çiğli Belediyespor maçı öncesi futbol takımımızı ziyaret ederek tatlı ikramında bulundular. İzmirspor Kulübü olarak kendilerine teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

İZMİRSPOR Futbol takımı ligin 15. haftasında Çiğli Belediyespor ile karşılaşacak. İZMİRSPOR – ÇİĞLİ BELEDİYESPOR karşılaşması 20.03.2022 pazar günü ,Saat 14.002 de Yeşilyurt Stadında oynanacak.

Maçın hakemleri ; BERK SİPAHİ (HAKEM) ,Yardımcıları ; OZAN TUNÇER (1.YARDIMCI) , MERT ŞAHİN (2.YARDIMCI ) , UMUT TOKMAK (4.HAKEM)

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.