HABERLERÖZEL HABER

HAYALİ GERÇEK OLDU…

Altay U13 Akademi takımında oynayan Batuhan doğum gününü hayali olan Altay A takımı oyuncuları ile birlikte kutladı…

İZMİR’in siyah beyazlı ekibi Altay kendi evinde pazar günü saat 19.00’da oynayacağı Dyorex Boluspor hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanda sürpriz bir misafiri vardı. Altay U13 Akademi takımında top oynayan Batuhan doğum gününü hayali olan Altay A takımı oyuncuları ile birlikte kutladı… Altay akademi U13 takımında top oynayan Batuhan Öncel , 19 numaralı formayı giyiyor. Altay A takımda da 19 numaralı formayı Marco Paixao giyiyor. Altay A takımında forma giyme hayali kuran genç Batuhan aynı numaralı formayı giydiği Marco Paixão ‘ya da ayrı bir hayranlık besliyor.

İleride onun gibi çok iyi bir golcü olmanın hayalini kuran Batuhan hem Altay A takımı, hem de Marco Paixão ile doğum gününü kutladı. Teknik direktör Sinan Kaloğlu ve oyunculara da büyük moral veren genç oyuncu hayalini gerçekleştirdiği bu anlamlı günde pastasını tüm takım ile kesti. Başta teknik direktör Sinan Kaloğlu ve golcü Marco Paixao ile objektiflere poz veren genç oyuncu Batuhan bu hafta oynanacak Boluspor maçı öncesi tüm takıma başarılar diledi.

Daha sonra kendi takımı Altay U13 akademi oyuncularının antrenmanına gelen Batuhan takım arkadaşlarıyla doğum gününü kutladı. Pastasını hocaları ve arkadaşları ile kesen oyuncu takım halinde poz verdi ve bu hafta oynayacakları maçın hazırlıklarına devam etti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.