HABERLERÖZEL HABER

ESKİ GÜNLERE YENİDEN…

109 Yaşındaki İzmir amatör futbolunun en eski kulübü ÜLKÜSPOR, Eski günlerine ve profesyonel liglere yeniden dönmek için kolları sıvadı…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

İZMİR’İN EN ESKİ AMATÖR KULÜBÜ ,108 YAŞINDAKİ ÜLKÜSPOR KULÜBÜ BAŞKANI SÜLEYMAN ŞENOL ; “Yeniden eski günlerimize dönmek için çalışmalarımıza başladık. Ülküspor bir tarihtir. Yeniden eski günlerde olduğu gibi profesyonel liglerde mücadele etmek için kolları sıvadık…” dedi.

“ÜLKÜSPOR SEVDALILARI OLARAK, KULÜBÜMÜZÜ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ…”

2023-2024 Sezonunda yeni bir oluşum ile sezona Ülküspor ailesi olarak bomba gibi girmek istediklerini belirten asbaşkan Ahmet Zenger, ” Aramıza katılan birbirinden değerli Ülküspor sevdalıları ile kahvaltıda bir araya geldik. Yeniden eski günlerimizde olduğu gibi kulübümüzü profesyonel liglere nasıl taşırız görüştük. Çok olumlu bir görüşme ve toplantı oldu. Yeni sezonda bambaşka bir Ülküspor seyrettirmek için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı ve önemli sezon öncesi toplantısına Ülküspor sevdalıları olarak ; Başkan Süleyman Şenol, Asbaşkan Ahmet Zenger ve başkan yardımcıları Mehmet Acar, Azat Acar, Bora Koçu, Ahmet Yeniçırak, Bedirhan Dündar ve Ercan İbrim katılım sağladı.

BAŞKAN ŞENOL ; “LANGAR SAHAMIZI DA UNUTMADIK…”

Ülküspor kulüp başkanı Süleyman Şenol; “LANGAR Sahası 100 yıllık bir saha. Zamanında 5-6 bin kişi bu sahada maç izliyordu. Tekrar Ülküspor’un kullanımına verilmesi adına güzel görüşmeler yaptık. Tunç başkanım ve Abdül başkanımdan tüm amatör takımlarımızın bu sahadan yararlanması adına müjdeli haberler bekliyoruz. ” dedi.

Başkan Şenol ,Türk futboluna çok sayıda sporcu yetiştirdiklerini ve 25 Yıldır bu saha için mücadele verdiklerini belirtti. Bu sahanın amatör kulüplerin kullanacağı şekilde dizayn edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.