HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

BAŞARILI SAĞ BEK, İMZAYI ATTI…

İzmir 2.Amatör küme 5.grup takımlarından İkiçeşmelik Spor Kulübü,defans oyuncusu Cem Hassepetçi’yi renklerine dahil etti.

2022-2023 sezonu 2.Amatör kümenin başlamasına saatler kala İkiçeşmelik spor kulübü Uzundere spor’dan 1998 doğumlu başarılı sağ bek Cem Hassepetçi’iyi kadrosuna dahil etti.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Teknik sorumlu Şerafettin İlkgün, Genel kaptan Hasan Murat Vancin ve oyuncu Cem Hassepetçi hazır bulundu.

Hedefleri olan yeni bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirten yeni transfer Hassepetçi;”Şampiyonluk yolunda bir aile ortamına geldiğim için çok mutluyum. Başkanımız Mert HÜNDUR başta olmak üzere yönetim kuruluna ,hocama ve genel kaptanıma ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Her şey şampiyonluk için. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun.” ifadelerini kullandı.

Transferi sonrası ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıkan Cem Hassepetçi ,teknik sorumlu Şerafettin İlkgün ve genel kaptan Hasan Murat Vancin ile birlikte objektiflere poz verdi.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.