HABERLERÖZEL HABER

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Karabağlar spor kulüpleri birliği yaşadığımız deprem felaketi ile ilgili ilk günden itibaren yaptığı yardım ve desteklerine devam edeceklerini belirtti.

Ülkemizde 06.02.2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle depremden etkilenen ve olağanüstü hal ilan edilen Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye, Adana olmak üzere 10 ilde 7 gün geride kaldı.

7.güne geldiğimiz bu günde Karabağlar spor kulüpleri birliği başkanı Cihan Demir ve yönetim kurulu, Karabağlar bölgesi başta olmak üzere yardım ve destekte bulunan tüm İzmir amatör spor camiasına ve sivil toplum kuruluşlarına minnettar olduklarını belirtti. Başkan Demir konu hakkında yaptığı açıklamada ; “Birliğimiz olarak yaşadığımız deprem felaketinin ilk gününden itibaren yönetim olarak tüm arkadaşlarımızla organize olarak belirlenen ihtiyaç listelerine uygun yardım malzemelerinin teminini sağladık. Bir an önce yardım tırlarımızı afet bölgesine ulaştırmak için arkadaşlarımız seferber oldu. Şu anda devletimiz milletimiz el ele vererek bu zor günleri atlatmak istiyoruz. Yönetim kurulumuz olarak belirlediğimiz arkadaşlarımız, ekiplerimiz maddi ve manevi destek anlamında önceki gün 1.ekip Adıyaman’a , dün de ikinci ekip, Kahramanmaraş, Hatay ve Antakya ‘ya gitti. İmkanlarımız nispetinde bu süreç devam ettiği sürece birliğimiz olarak desteğimiz devam edecek. Katkıda bulunan, yanımızda olan gece gündüz işin başında olan yönetim kurulumuza, arkadaşlarımıza ve tüm amatör camiasına çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun. “ ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.