HABERLERÖZEL HABER

Bülent Meralbaysal Adına…

EGE BÖLGESİ “BÜLENT MERALBAYSAL EĞİTİM TOPLANTISI” DİDİM’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkezinin düzenlediği Ege Bölgesi “Bülent Meralbaysal Eğitim Toplantısı” 18-19 Mart 2022 tarihinde Aydın Didim’de gerçekleştirildi. Açılış konuşmasında, TFSKD Asbaşkanı Mehmet Ali Bıyıklı, Genel Başkan Hüseyin Doğan’ın Didim’de hastalandığını, açılış toplantısına katılamadığı, Toplantıya katılan herkese selamlarını ilettiğini ve başarı dileklerinin iletilmesiyle, sözlerine devam eden M.Ali Bıyıklı; Toplantının adını yakın tarihte vefat eden TFSKD Kurucusu Bülent Meralbaysal adını verdiklerini, toplantının gerçekleşmesinde katkıda bulunanlara teşekkür etti.

TFSKD Asbaşkanı Ali Osman Özgül ise, Toplantıya katılan misafirlere ve Aydın Şubesi Yönetimine teşekkür ederek, Eğitim Toplantısının hayırlı olmasını TASKK Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez’in selamlarını iletti. TASKK Genel Başkan yardımcısı ve TFF İstanbul İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür’de konuşmasında Saha Komiserlerinin her zaman yanında olduklarını, Futbol Ailenin bir parçası olarak, Saha Komiserlerinin özverili katkılarından ve TFSKD yönetim kurulunun başarılı çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi.Aydın ASKF Başkanı Hasip Arıkan ise toplantıda yer almaktan mutlu olduklarını ifade ederek saha komiserlerinin hakemler ile kulüp arasında köprü görevi gördüğünü dile getirdi.

TFSKD Aydın Şube Başkanı Bayram Kurşunel de toplantıyı Didim’de yapmaktan ve katılımcıları ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Ev sahipliğini Aydın Şube Başkanı Bayram Kurşunel ve Başkan yardımcısı Mehmet Özlü ve üyelerinin yaptığı eğitim toplantının Eğitim Kurulu Başkanı Salih Aktaş tarafından slayt gösterimle sunum gerçekleştirildi. Eğitim Toplantısına; Aydın ASKF Başkanı Hasip Arıkan, TFF Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin, Aydın Sağlıkçılar Derneği Başkanı Deniz Yaylı, TFSKD Kurucusu ve ilk Genel Başkan İzzet Us ile Merhum Bülent Meralbaysal’ın oğlu Oben Meralbaysal, TFSKD İzmir Şube Başkanı Cüneyt Meralbaysal, TFSKD Kütahya Şube Başkanı Erol Karateke ve üyeleri, TFSKD Muğla Şube Başkanı Ümit Sefa Girgin, TFSKD Manisa Şube Başkanı Cavit Şenbilgiç, Afyonkarahisar Şube Başkanı Tahsin Uza, 6.Dönem Şube Başkanı Arif Yavaş katıldılar. Katılımcılara birer plaket takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.