HABERLERÖZEL HABER

Başkan Mutlu Avcı Antrenmanı İzledi…

Başkan Avcı, Teknik ekip ve oyuncuları ziyaret etti ve başarı diledi…

2022-2023 sezonu çalışmalarına devam eden İzmir süper amatör ekibi Tezcan Grup Bozyakaspor tempoyu artırıyor. Yeşilyurt spor kompleksinde yeni sezon antrenmanlarını sürdüren Bozyakaspor teknik sorumlu Muharrem Türkben yönetiminde hazırlıklarına tam kadro devam ediyor. Oyuncuların performansı ve yeni sezon hakkında değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik sorumlu Muharrem Türkben “Yeni sezon çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Yavaş yavaş tempomuz artacak. Güzel bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Bozyakaspor her zaman başarı kovalayan ve hedefleri yüksek olan bir takım. Yeni sezonda da bu doğrultuda hareket etmek istiyoruz. Tüm amatör spor camiasına yeni sezon da başarılar diliyorum . Bizleri yalnız bırakmayan başkanımıza da çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Mutlu Avcı oyuncularla yaptığı kısa toplantıda ,her zaman Tezcan Grup Bozyakaspor kulübünün ileriye dönük hedeflerinin olduğunu, bu hedefler doğrultusunda çalışmalarını devam edeceğini belirterek, Teknik heyet ve sporculara başarılar diledi.

Tezcan Grup Bozyakaspor’un simge ismi Yönetici İsmail Oruç , “Yeni sezonda teknik ekip ve oyuncularımıza başarılar diliyorum. Her zaman hedeflerimiz belli. 2022-2023 sezonu tüm amatör spor camiasına hayırlı olsun.” dedi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.