HABERLERÖZEL HABER

Buca Yeni Sahasına Kavuşuyor…

Buca’da yenileme çalışmaları biten ve amatör futbola hizmete açılan eski ilçe stadı sporseverleri bekliyor…

BAŞKAN KENAN POLAT “MUTLUYUZ, HEYECANLIYIZ…”

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Buca ilçesine bağlı Amatör futbol Kulüpleri yeni sahalarına kavuşmak için gün sayıyor… Şirinyer sahasının yıkım çalışmasından sonra Buca ilçesine bağlı 19 amatör spor kulübü sadece Yenigün sahasında hem maçlarını, hem antrenmanlarını gerçekleştirmek zorunda kalmıştı..

Buca amatör spor kulüpleri birliği yönetimi olarak Buca eski ilçe stadı yenileme çalışmalarını Aralık ayı içerisinde yerinde incelemiş, sahanın bitmesi ve son durumu hakkında bilgiler almıştı. Buca Gençlik spor ilçe müdürü Murat Sarıer rehberliğinde gerçekleşen ziyarette Buca Kulüpler birliği başkanı Kenan Polat ve Buca amatör futbolunun ve kulüplerinin çok değerli yöneticileri bu ziyarette hazır bulunmuştu.

Başkan Kenan Polat bugün katıldığı canlı yayında artık sahanın hazır olduğu ve amatör maçların bu hafta itibariyle oynanacağı müjdesini verdi. Başkan Polat “Çok zor günlerden geçtik saha konusunda çok zorlandık. İnşallah Buca eski ilçe stadımız bizlere nefes aldıracak. Geleceğimiz gençlerimiz adına mutluyuz ve heyecanlıyız. Tüm kulüplerimiz olarak başta ilçe müdürümüz Murat Sarıer olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Tüm amatör spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun ” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.