HABERLERÖZEL HABER

Bornova Evka-3, Sezona Hazır…

Bornova Evka-3 Spor, tam kadro moral yemeğinde buluştu…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 9.grup takımı Bornova Evka -3 spor sezon hazırlıklarını tamamladı ve uzun bir aradan sonra lig mücadelesi için bugün sahaya çıkıyor…

Bugün saat 17.00 de Çamdibi İdman Yurdu ile sezonun ilk maçına çıkacak olan Bornova Evka 3 spor moral yemeği ile sezona hazırız mesajı verdi. Kulüp başkanı Yunus Kızıltaş yaptığı açıklamada ;

“Öncelikle bütün takımlara başarılar dilerim. Bornova Evka- 3 spor aile olmasıyla öncelik taşıyor. Kardeşlerimize ne yapsak azdır. Yüreğini ortaya koyuyorlar . Bizler de onlara tam destek oluyoruz. Amatör futbol zor durumda. Böyle büyük ailede başkanlık gurur verici…” ifadelerini kullandı.

Yardımcı hoca Volkan Sağlam Yemek sonrası yaptığı açıklamada ; “Yeni hocalık döneminde olmam bana mutluluk veriyor. Yıllardır futbolun içindeyim ilk deneyimim olan hocalık bana daha özgüvenini artırdı. Böyle genç kardeşlerimin yanımda olmaktan mutluyum. ” dedi.

Takım kaptanı Emre Yayla ; Bu takımda olmaktan dolayı çok mutluyum. Genç kardeşlerimizin hırs ve zaferi ile takımımızı güzel yerlerde göreceğimize inanıyorum. Şimdi kardeşlerimize abilik yapma zamanı…” dedi.

BORNOVA EVKA-3 SPOR’un bulunduğu 9.grupta bu hafta maçlar şu şekilde ;

  • İZMİR MEVLANA SPOR – BORNOVA ALTINYILDIZ SPOR
  • BORNOVA EGEGÜCÜ SPOR – ÇAMKULE SPOR
  • ÇAMDİBİ İDMAN YURDU SPOR – BORNOVA EVKA-3 SPOR

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.