HABERLERÖZEL HABER

BİR İLK GERÇEKLEŞTİ…

İzmir’de bir ilk olan Karabağlar Kent Konseyi Spor Meclisi bir ilke daha imza atarak, “SPOR HUKUKU VE SPORCU SAĞLIĞI YARALANMALARI” konulu panelini gerçekleştirdi.

Sunucu İbrahim Fidandal’ın açılışını yaptığı programda , Karabağlar Kent Konseyi spor meclisi başkanı Metin Demirkaya, Karabağlar Kent Konseyi başkanı Alev Ağrı, Karabağlar Belediye başkanlığına vekaleten Meclis üyesi Nedim Topaloğlu misafirlere programa katkılarından dolayı hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.

5.Ocak.2023 (Bugün) saat 17.00’de Karabağlar Bozyaka kültür merkezinde yapılan, Karabağlar belediye başkanı Muhittin Selvitopu ve Karabağlar kent konseyi destekli yapılan panel bir ilk oldu. Moderatörlüğünü gazeteci -yazar Metin Aydınoğlu’nun yaptığı panele konuşmacı olarak . ; Spor hukuku, Spor Meclisi yürütme kurulu üyesi İzmir barosu avukatı Yasemin Şahin Halavurte, sporcu sağlığı ve performansı konusunda, Doç. Dr. Tolga Akşit, sporcu yaralanmaları konusunda Ege Üniversitesi spor bilimleri akademisi öğretim üyesi Dr. Seçkin Şenişık katıldı.

Panelde, her spor kulübünün mutlaka dinlemesi gereken konular , Spor hukuku , sporcu sağlığı ve performansı ve sporcu yaralanmaları konusunda çok detaylı bilgiler sporsever konuklarla paylaşıldı.

Program sonunda soru-cevap kısmı ile katılımcılara günün anlam ve önemi hakkında plaket takdimi ile son buldu.

HABER – FOTOĞRAF : MUSTAFA ÖZERGENE

Programın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.