HABERLERÖZEL HABER

ZİRVE KEYFİ…

Karabağlar spor 10.haftada Liderlik Koltuğunda…

ÇETİN ZENGİN 1. AMATÖR KÜME – 16. Grup takımlarından Karabağlar spor’da zirve keyfi. Ligin 10.haftası geride kalırken 8-0 ‘lık galibiyetle liderlik koltuğuna oturan siyah beyazlı ekipte moraller yerinde.

9 haftadır zirve takibini bırakmayan ve aldığı başarılı sonuçlar ile Karabağlar spor 22 puanla liderlik koltuğunu devraldı. 10 hafta maçında Karabağlar Cennetçeşme ile karşılaşan Karabağlar spor sahadan 8-0 galip ayrıldı ve liderlik koltuğuna oturdu. Baştan sona heyecanı yüksek maçta dost ve güçlü rakibi karşısında farklı galibiyetle ayrılan Karabağlar spor son 4 haftaya moralli ve avantajlı giriyor.

Geride kalan 10 hafta sonrasında Siyah Beyazlı ekip, 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 27 kez havalandıran Karabağlar spor, kalesinde 11 gol gördü ve 22 puanla liderlik koltuğuna yerleşti. Grupta zirve mücadelesinde 2.sırada 21 puanla Limontepe Gençlik spor, 3.sırada 20 puanla Karabağlar Sevgi spor bulunuyor.

Karabağlar spor Sportif direktörü Davut Bulgak “Çok mutluyuz. ligin bitimine 4 hafta kaldı. İnşallah ligi istediğimiz ve hedeflediğimiz yerde bitiririz. Tüm ekibimi ve oyuncularımı kutluyorum ” dedi. Kaptan, namı değer Bebeto Özcan Ekinci maç sonu yaptığı açıklamada “Ne diyeyim. Çok mutlu ve heyecanlıyız. 10 hafta sonra liderlik koltuğunu devraldık ve bırakmak istemiyoruz. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum ” dedi.

GRUPTA OYNANAN MAÇLAR VE TOPLU SONUÇLAR ŞU ŞEKİLDE ;

  • CENNETÇEŞME 1990 SPOR 1 – 1 LİMONTEPE GENÇLİKSPOR
  • KARABAĞLAR SEVGİ SPOR 8 – 0 KARABAĞLAR CENNETÇEŞME
  • ESKİ İZMİR GENÇLİK 2 – 3 BASIN SİTESİ SPOR
  • DÖRTYOL SPOR 0 – 8 KARABAĞLAR SPOR

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.