HABERLERÖZEL HABER

Bir Sponsor Daha…

Sezonun dikkat çeken takımı Egekent Gençlik spor kulübüne, “FİTSTOP SUPPLEMENT STORE” sponsor oldu…

Sponsor firma sahibi ,Okan KÜÇÜKCAN ; “Sporun gücüne inanıyoruz, bu inançla EGEKENT GENÇLİK SPOR’un ve Gençlerimizin her zaman yanında olmak istiyoruz.” dedi.

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Altyapı başarıları, çalışmaları ve bu sezon kurulan A takımı ile dikkat çeken Egekent Gençlik spor kulübüne “FİTSTOP SUPPLEMENT STORE” firma sahibi Okan KÜÇÜKCAN sponsor oldu…

Yeni sezonda Altyapısı ile ligde fırtınalar gibi esen Egekent Gençlik spor kulübüne sponsor desteği sürüyor. İzmir’in dikkat çeken takımlarından Egekent Gençlik spor kulübü yönetimi, sponsor olan ; “FİTSTOP SUPPLEMENT STORE” firma sahibi Okan KÜÇÜKCAN ’a kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Amatör spora her zaman desteklerini sürdüreceklerini belirten “FİTSTOP SUPPLEMENT STORE” firma sahibi Okan KÜÇÜKCAN , yaptığı açıklamada ; ”Sporun gücüne inanıyor ve bu inançla EGEKENT GENÇLİK SPOR ‘un ve Gençlerimizin her zaman yanında olmak istiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı sahalarda görmek ve onların kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmaları için elimizden geldiği kadar amatörlerimize destek olmak istiyoruz. Sporcuların sağlıklı beslenme ihtiyaçlarını desteklemekten gurur duyuyoruz. Firmamız, sporcuların ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve besleyici gıda ürünleri sunarak, sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemek ve sporcuların en iyi performanslarını elde etmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Yeni sezonda yeni kurulan A takıma ve amatörlerimize desteklerimiz sürecek.” dedi.

Sponsor anlaşmasında, A Takım sponsoru “LİVİNG ROOM KAFE” sahibi ERSİN GENÇTÜRK, Kulüp başkanı MESUT BEKTAŞ ve “FİTSTOP SUPPLEMENT STORE” firma sahibi OKAN KÜÇÜKCAN hazır bulundu…

Egekent Gençlik Spor Kulübü başkanı Mesut Bektaş ” Böyle duyarlı sporsever işadamlarımızı yanımızda görmek bizi mutlu ediyor. Bizlere destek olarak gençlerimizi sevindiren FİTSTOP SUPPLEMENT STORE’ye ve çok değerli Okan KÜÇÜKCAN ’a çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.