HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

GENÇ SOL BEK’DE TAMAM…

Harmandalı Spor iç transferde genç ve başarılı sol bek Anıl KÖKÜGÜR’ü yeniden renklerine bağladı.

ANIL KÖKÜGÜR; ” ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ ” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon defansta görev yapan genç ve başarılı sol bek , 2002 doğumlu Anıl KÖKÜGÜR ile sözleşmeyi yeniledi.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve başarılı oyuncu Anıl KÖKÜGÜR hazır bulundu.

ANIL KÖKÜGÜR; ” ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ…

Yenilenen İmza sonrası çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı genç oyuncu Anıl KÖKÜGÜR ; “ Yine yeniden şampiyonluk yolculuğumuz başladı. Şampiyonluk yolunda kaldığımız yerden devam ediyoruz.. Harmandalı spor Kulübü’nün yeniden bir parçası olduğum için mutluyum. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Geride bıraktığımız sezondaki gibi aynı inanç ve azimle şampiyonluk için mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz . “ ifadelerini kullandı.

ANIL KÖKÜGÜR KİMDİR ;

03 EKİM 2002 İzmir-Doğumlu genç sol bek 2018 yılında Ceyhan Altınyıldız spor’da futbol hayatına başladı. Başarılı oyuncu sırasıyla ; BAYRAKLI BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR, CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR, ONUR GENÇLİK SPOR, BAYRAKLI SPOR, YAMANLAR ESEN SPOR, BAYRAKLI SPOR VE HARMANDALI SPOR Formalarını giydi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.