HABERLERÖZEL HABER

ŞAMPİYON TAM GAZ…

2023- 2024 sezonu Güventaş Hazır Beton İzmir Süper Amatör ligi 3.Hafta maçında,HARMANDALI SPOR sahadan 4 gol 3 puanla ayrıldı ve yoluna kayıpsız devam etti.

GÜVENTAŞ HAZIR BETON İzmir süper amatör lig 1.grup 3.hafta maçında Harmandalı spor Çiğli Atatürk stadında Nafiz Gürman spor’u konuk etti. Baştan sona heyecanlı bir maçta Harmandalı spor zorlu ve güçlü rakibi karşısında sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla ayrılmasını bildi. ilk yarıya çok hızlı başlayan HARMANDALI SPOR, 20.dakikada Ramazan Arslan ve 23. dakika da Jiyan Yavuz ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya yine golle başlayan ve tempoyu artıran Harmandalı spor, 49.dakika da Furkan Ateş ile durumu 3-0 yaptı. 71.dakikada Ali Kartal ile güzel bir gol daha bulan Harmandalı ekibi sahadan 4-0 galip ayrıldı ve puanını 3.hafta sonunda 9 yaptı.

KALEYİ GOLE KAPATTILAR…

Harmandalı spor ligin geçen 3 hafta sonrası kalesini gole kapattı ve grupta gol yemeyen tek takım oldu. 4-0 biten maçtan sonra 2023-2024 sezonu 3. hafta 1.grup maçında Harmandalı spor 3 puan ile haftayı zirvede kapatmasını bildi. Ligin 4. hafta maçında Kemalpaşa Spor ile deplasmanda oynayacak olan Harmandalı spor yarını izinli geçirecek ve salı günü maçın hazırlıklarına başlayacak. Nafiz Gürman spor 6 puanda kaldı ve önümüzdeki hafta Kınık Belediyespor’u evinde misafir edecek.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.