HABERLERÖZEL HABER

“Yetkililerden Yardım Bekliyoruz…”

Başkan Ömür Gökten,”Sporu Aşılamak İstiyorum”

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 10. grup takımlarından Naldökengücü spor, karanlıkta antrenman yapmak istemediklerini belirtti. Ligin ilk yarısında başarılı performansı ile dikkatleri üstüne toplayan Naldökengücü spor ligin ilk yarısını averajla 3.sırada tamamladı. Bornova Naldöken sahası, yeni adıyla Bahri Altıntabak sahasında, çok zor şartlarda maçlara hazırlkandıklarını ve karanlıkta antrenman yaptıklarını belirten kulüp başkanı Ömür Gökten “ Tek amacım sporu gençlere aşılamak ve spor yaptırmak ,yetkililerden yardım bekliyoruz.” dedi.

BAŞKAN ÖMÜR GÖKTEN

“YETKİLİLERİMİZDEN SAHAMIZ İÇİN DESTEK VE YARDIM BEKLİYORUZ…”

Bu konuda çok acil destek ve yardım beklediklerini belirten başkan Ömür Gökten sayfamıza yaptığı çok özel açıklamaları şu şekilde ; “Karanlıkta antrenman yapmaktayız. İki adet projektör çalışır durumda. Onların altında antrenman yapmaya çalışıyoruz. Ama çok zor oluyor .Aslında projektörleri de kabloları da çalmışlar. Ama bizim suçumuz ne. Neden yapılmıyor. Gece sahanın güvenliği de yok. Sahamız 1-2 senelik süper bir saha ama nedense geceleri kimse saha ile ilgilenmiyor. Naldöken de oturanların yapacağı bir iş değil bu. Bornova Naldöken sahamızın yeni adı Bahri Altıntabak sahası oldu. Burada şu anda resmi maç vermiyorlar. Biz hep Doğanlar sahasında oynuyoruz. Burası kırsal kesim neredeyse dağ başı diyebiliriz. Gece ve gündüz buraya görevli konması lazım. Burada görevli olursa biz onu yalnız bırakmayız bizlerde destek oluruz. 2.yarıda maçlarımızı burada oynasak kötü mü olur. Maçlarımıza yol parası bulup taraftarlarımız gelemiyor. Ama burada oynasak hem bizim takım, hem de Naldöken spor adına çok güzel olur. Pandemi öncesinde maçlarımızı burada oynuyorduk. Ne olur sesimizi duysunlar . Sahamız yeniden bizlere kazandırılsın ve ışıklarımız yapılsın ve maçlarımızı iki takım burada oynayalım. Ve burada oturan sporseverler adına da her hafta çok güzel maçlar seyretmelerine vesile olsun…”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

One thought on ““Yetkililerden Yardım Bekliyoruz…”

  • Hilmi Bayer

    Bakımı ve güvenlik sorununu çözülemeyecekse Belediye bu tesisleri niçin yapıyor?Belediyenin Sporla ilgili sorumlu birimleri ve Bornova Futbol Kulüpleri Derneği Yönetimi bu konuya el atmalı.Sorunu çözmelidir….

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.