ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

Aras,Başakşehir Yolunda…

Başarılı Hoca Murat İCE “Çocuklarımızın Hayallerine kapı açmaya devam ediyoruz…”

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – 2023-2024 sezonu hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden altyapının parlayan yıldızı İzmir Üçyol Gençlik Spor bir yıldız oyuncusunu daha hayallerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyor. 6 ay önce Urla Belediye Spor’dan Üçyol Gençlik Spor ekibine katılan ve Urla’dan İzmir’e antrenmanlara gelen 2008 doğumlu başarılı stoper Aras UÇAR , Süper lig ekibi Rams Başakşehir yolunda…

MURAT İCE ; “HEDEFİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN HAYALLERİNE ULAŞMASINA YARDIMCI OLMAK…”

Kurulduğu günden itibaren altyapı çalışmaları ve başarıları ile dikkat çeken İzmir Üçyol Gençlik spor kulübü gençlerini hayallerine kavuşturmaya devam ediyor. İzmir Üçyol Gençlik spor kulübü teknik sorumlusu Murat İce “ 6 ay önce Urla Belediye Spor’dan Üçyol Gençlik Spor’a katılan 2008 doğumlu sporcu Aras Uçar, Rams Başakşehir yolunda. Aras’ın hocası Murat İce’nin konu hakkında yaptığı açıklama da ; “Aras bizim için çok değerli ve çok çalışkan bir oyuncu. Bıkmadan usanmadan Urla’dan İzmir’e tüm idmanlara gelmeye çalışıyor. Çok çalışıyor ,çok hırslı, azimli ve istekli. Böyle olunca zaten ister istemez başarılı oluyor. Aras’a spor hayatında başarılar diliyorum. İnşallah her şey gönlünce olur.
Başakşehir kulübünün yeni tesisleri bitmek üzere. Arası sezon sonu tekrar çağırdılar. Aras Uçar önümüzdeki sezon Rams Başakşehir forması giyebilir her şeyin hayırlısı.
Üçyol gençlik spor olarak zaten misyonumuz çocukları liglerde oynatıp profesyonel takımlara göndermek. Bu konu da son yıllarda en başarılı olan kulüplerden biriyiz. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ama hep söylediğim bir laf var. Çalışan isteyen disiplinli olan kazanır. Kulübümüz için ve Aras Uçar kardeşim için hayırlısı olsun.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.