HABERLERÖZEL HABERSON DAKİKA

ALTINORDU’DA HEDEF GALİBİYET

EROĞLU: “KAZANIRSAK HER ŞEY FARKLI OLACAK”

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve futbolculardan Kubilay Aktaş, rakiplerini yenerek galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi. Kırmızı-lacivertli takım, milli arada çalışmalarını İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla sürdürdü.

KUBİLAY AKTAŞ: HERKESİ YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ

Altınordu’nun tecrübeli oyuncularından Kubilay Aktaş, son üç maçı gol yemeden kazandıklarını hatırlatarak, “3 maçlık kazanma serimizi devam ettirmek istiyoruz. Rakiplerimizin ne yaptığı önemli değil. Bizim kazanmaya devam etmemiz gerekiyor. Her maça final gözüyle çıkıyoruz. Son üç maçtır takım içinde herkes birbirine yardım ediyor ve sahada istediklerimizi yapıyoruz. Bunu yapabildiğimiz sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Herkesi yenebilecek güçteyiz” dedi.

HÜSEYİN EROĞLU: KAZANIRSAK HER ŞEY FARKLI OLACAK

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da ligde kalan 8 maçı da kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti. 10 yıldır Altınordu’nun başında olduğunu ve hep son haftalarda başarılar yakaladıklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Takımın tam oturduğu, uyum sürecinin taktiksel anlamda çözüldüğü haftalarda biz başarıyı yakaladık. Bu sene de böyle olacağını düşünüyorum. 9 yıllık süre zarfına baktığımızda son 10 maçın hep yüksek puan ortalaması ile tamamlandığı yılları yaşadık. İşimiz kolay değil tabii ki. Oyuncularımın şu anki yakaladıkları hem bireysel hem takımla ilgili performansları bize, geleceğe umutlu bakmamızı sağlıyor. Oyuncularımızın da fiziksel anlamda daha iyi seviyeye gelmesi anlamında 1-2 haftaya ihtiyacımız var ama şu an her oyuncum hazır” diye konuştu.

Hüseyin Eroğlu, yarın Adanaspor’u mağlup etmeleri halinde her şeyin farklı olacağını ve galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.