HABERLERÖZEL HABER

ALTINORDU, YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ

Spor Toto 1. Lig’de üst üste aldığı 4 galibiyetin ardından Eyüpspor deplasmanından bir puanla dönen Altınordu, rakiplerinin puan kaybettiği haftada çıkışını sürdürdü. Kırmızı-lacivertli takım, puanını 35’e yükseltirken ligde 15. sırada kaldı.

Deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Eyüpspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı-lacivertli takımda Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, son haftalardaki çıkışlarını Eyüpspor maçında da sürdürdüklerini ifade etti. Tecrübeli teknik adam, “Eyüpspor maçına gelmeden önce 4 maçımızı kazanmıştık. Bireysel anlamda yükselen bir performansımız ve özgüvenimiz vardı. Eyüpspor maçının ısınması sırasında Kürşad Sürmeli’nin ağrıları artınca onu ilk 11’den çıkarmak zorunda kaldık. Ahmet İlhan Özek de sakatlığına rağmen oynadı. Devre arasında ve ayrıca TFF’nin verdiği özel izinle kadrosunu güçlendiren Eyüpspor karşısında iyi futbol ortaya koyduk. İlk yarının bitimine doğru talihsiz penaltıyla geriye düşsek de ikinci yarı oyunda ağırlığımızı hissettirdik. Öne geçmemize rağmen karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Bireysel hatadan dolayı kalemizde golü gördük. Şampiyonluk için kurulan ve hedefi Süper Lig olan Eyüpspor ile burada berabere kalmak çok değerliydi. Maçtan önce bakıldığında 1 puan çok değerliydi. Genel anlamda takımımdan çok memnunum. Son haftalara güçlü giriyoruz. Artık Manisa FK ile oynayacağımız karşılaşmayı düşünüyoruz” dedi.

MANİSA FK BİLETLETLERİ 1 TL

Kırmızı-lacivertli takım, 16 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Manisa FK ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını yarın öğleden sonra yapacağı çalışma ile başlayacak. Öte yandan Altınordu FK yönetimi de Manisa FK maçı biletlerini numaralı tribün 1 TL, VIP tribün 100 TL’den satışa sundu.

AHMET İLHAN ÖZEK’TEN MÜTHİŞ PERFORMANS

Altınordu’nun kaptanı Ahmet İlhan Özek son maçlarda ortaya koyduğu performansla parmak ısırttı. Tecrübeli oyuncu, Altınordu’nun son 5 lig maçında 4  gol ve bir asistlik performans ortaya koydu. Kulübün sosyal medya adreslerinden de Ahmet İlhan Özek’in dümen başında yer aldığı fotoğraflı bir paylaşım yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.