HABERLERÖZEL HABER

Başkan Mitat İpek’le Çok Özel…

Tepecik Ülküspor 1946 Başkanı Mitat İpek sayfamıza sezonu değerlendirdi…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 14.grup takımlarından Tepecik Ülküspor 1946 spor kulübü başkanı Mitat İpek sezon hakkında sayfamıza çok özel açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir hava yakaladıklarını ve ligi hedefledikleri gibi zirvede tamamlamak istediklerini belirtti. Tepecik Ülküspor 1946 14.grupta 16 puanla 3.sırada bulunuyor. 5 Galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Kırmızı Beyazlılar, 26 gol atıp, kalesinde 10 gol gördü. Kalan 6 haftayı, pandemi sonrası yeniden sahalarda olmalarını ve özel açıklamalarıyla başarılı başkan Mitat İpek sözlerine şu şekilde devam etti.

BAŞKAN MİTAT İPEK

TEPECİK ÜLKÜSPOR 1946 Spor Kulübü olarak, özellikle pandemi sonrası çok özlediğimiz futbol sahalarına tekrar geri dönmenin heyecanı ile Çetin Zengin 1. Amatör lig 14. Grupta girişeceğimiz mücadeleye diğer tüm kulüpler gibi iddialı bir şekilde hazırlandık. Bu yıl çok kaliteli ve tecrübeli futbolcu kardeşlerimizi kadromuza katarak, elimizdeki genç futbolcularımız ile harmanlayıp, agresif futbol oynayan ve her maça galibiyet parolası ile çıkan hırslı bir takım oluşturduk. Güçlü rakiplerden oluşan grubumuzda beş galibiyet bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 16 puanla 3. Sıradayız. Bundan sonraki amacımız asıl rakiplerimiz olan Basmane Altınpark ve Eşrefpaşa spor kulüplerini 2. Yarı maçlarında yenerek hedefe ulaşmak. Bunu yapabilecek güçteyiz. Tabii bu arada diğer takımlarda sürpriz yapmaya elverişli olduklarından dolayı her maça aynı ciddiyet ile çıkmaktayız. Tecrübeli hocalarımız Engin Bitin ve Hasan Yılmaz bu konuda her maç öncesi kolay maç yok telkininde bulunarak futbolcularımızı psikolojik olarak da motive etmektedir.

“BU YOLA ÇOK GÜÇLÜ BİR YÖNETİMLE ÇIKTIK…”

Bu yola çok güçlü bir yönetimle çıktık. Yöneticilerimiz tüm maçlara tam kadro geliyorlar. Futbolcu kardeşlerimizde bu birlik ve beraberliği gördükçe birbirlerine daha güçlü kenetleniyorlar. Çıktığımız her maçta göze hoş gelen futbolun yanı sıra, bol skorlu galibiyetler alarak iddiamızı gözler önüne sermekteyiz. Geçtiğimiz 8 haftada 7 maç oynadık ve bir haftayı da bay geçirdik. İlk yarının ortasından itibaren 10 kişi oynadığımız ve 3-0 kaybettiğimiz Basmane Altınpark maçı hariç diğer maçlarda tüm futbolcular ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Geçilen haftalarda alınan sonuçlara bakıldığında grupta zirve mücadelesini, takımım Tepecik Ülküspor 1946, Eşrefpaşa ve Basmane Altınpark zorlayacak gibi. Bu üç takımda oynadıkları üst düzey futbolla bu yarışı sonuna kadar götürebilecek kapasitede olduklarını aldıkları sonuçlarla kanıtladı. Bizim amacımız ilk kez mücadele verdiğimiz 1. Amatör ligde mutlu sona ulaşmak. Ancak diğer takımlar Yılmazkaya, Kaya Spor, Hücum Spor ve Güzelyalı’da çok iyi mücadele eden takımlar. Bu yüzden Sürprize açık bir son düzlük yaşayacağız. Umarım sakatlık, kaza, bela olmadan, tüm takımlardaki çocuklarımız ligi bitirir.

“FUTBOL AŞIĞI YÖNETİCİLER SAYESİNDE VARLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ…”

Bu arada amatör spor kulüplerinin varlıklarını sürdürebilmesi için kaynağa ihtiyaç var. Maddi anlamda çok büyük zorluklar yaşayan amatör kulüpler, gerçekten büyük özveride bulunan ve bu yola baş koymuş futbol aşığı yöneticiler sayesinde varlıklarını sürdürüyorlar. Konak Belediyemizin Amatörlere sağladığı katkı yadsınamaz. Futbolun içinden gelen başkanımız Abdül Batur geçtiğimiz yıl gerek nakdi, gerekse ayni yardımlarda bulunarak bir nebze nefes almamızı sağladı. Büyükşehir belediyesinden gelen malzeme yardımı ve nakdi yardımlar içinde teşekkür ederiz. Ancak şu unutulmamalı. Amatör spor dipsiz bir kuyu gibi. Çocuklarımızı sokaklardan kurtarmak adına girişilen bu mücadelede yerel yönetimlerin ve merkezi yönetimlerin biraz daha yardım anlamında aktif olması gerekir. Ve yine özellikle Sivil Toplum Kuruluşlarının da spora katkı sağlamaları teşvik edilmelidir. Unutmayalım ki geleceğin milli takımını bu sahalardan çıkan evlatlarımız oluşturacaktır. Son olarak şahsınıza ve spor ve spor extra’ya kendi adıma ve Tepecik Ülküspor 1946 ailesi adına amatörlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel. Teşekkür ederim.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.