HABERLERÖZEL HABER

“Adım Adım Hedefe Gidiyoruz…”

Doğancan Ereşmeli ; ”Şampiyonluk İpini Göğüslemek istiyoruz.”

Sami Gider İzmir süper amatör lig Kırmızı grup takımlarından Özçamdibi spor’un başarılı file bekçisi Doğancan Ereşmeli sayfamıza konuştu. Oynanan Süper amatör Play Off’larda 3 maçta da kalesini gole kapatan başarılı kaleci Doğancan Ereşmeli “Bu maçların çok zor geçeceğini biliyorduk ama adım adım hedefe gidiyoruz. Şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz“dedi.

Bu hafta Play Off 4.hafta maçında Bornova Ataspor ile oynayacak olan Özçamdibi spor’da çalışmalar devam ediyor. Güçlü bir rakip ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden başarılı kaleci Ereşmeli, Ligi, play off’ları sayfamıza çok özel değerlendirdi.

Doğancan Ereşmeli sözlerine şu şekilde devam etti ;

“Play-off’lar ın zor geçeceğini biliyorduk ilk maçımız da rakibimizin bize karşı oynadığı dirençli oyun maçın beraberlikle sonuçlanmasına sebep oldu ama daha sonra oyuncu kalitesi ve oyuncularımızın gösterdiği performansla maçlarımızı zorda olsa kazandık önümüzde Ata spor maçı var çok kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahibiz. Adım adım hedefe gidiyoruz. Elimizden geleninin fazlası yaparak Bornova Ata spor macını kazanacagız ve şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz… Ve son olarak muhteşem taraftarımızın desteğiyle nağmağlup bir sekılde şampiyon olmak istiyoruz”

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.