HABERLERÖZEL HABER

170 Farklı Kulüp Yer Aldı

ALTINORDU FK YENİDEN TRANSFERROOM ZİRVESİ’NDE

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun yöneticileri, 60 ülkeden 650’den fazla kulübün üye olduğu TransferRoom zirvesine katıldı.

“Yerelden Evrensele” mottosuyla sürekli Avrupa odaklı çalışmalar yapan Kırmızı-lacivertli kulübün A Takım CEO’su Necati Özdeniz ve Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler, İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleştirilen toplantıda yer aldı.

2017 yılında sadece 60 kulüple başlayan organizasyon, 5 yıl içinde gelişerek tüm kıta ve kulüplere yayıldı. Sports Republic şirketinin yöneticisi Simon Ankersen’in açılış sunum ve konuşmasıyla gerçekleşen Haziran toplantısında 45 ülkeden , tam 60 lig içinden 170 farklı kulüp yer aldı. Dünya futbolu adına son derece önemli olan ve kulüpler arası ilişkileri direkt temaslar seviyesine çeken TransferRoom’un bir sonraki zirvesi bu yıl ekim ayında Berlin’de gerçekleştirilecek.

ALTINORDU FOOTBAL CAMPS HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Türkiye’de ilk kez Altınordu Futbol Kulübü’nün hayata geçireceği Altınordu Footbal Camps ile ilgili çalışmalar da devam ediyor. Kulübün Metin Oktay Yerleşkesi ve Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde gerçekleştireceği kampa 12 ila 15 yaş arasında çocuklar katılabilecek. Comet Sports & Events organizasyonunda 4 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak kamplar haftalık periyotlar halinde devam edecek. İster yatılı 4 gece 5 gün, ister yatısız 5 gün sürecek futbol kampına katılan çocuklara ileri futbol eğitimin yanı sıra beslenme, görsel analizler ve sosyal aktiviteler de sunulacak. Kampla ilgili tüm detayları bilgiler ise  www.altinorducamps.com sitesinde yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.