HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Faruk Akçay, Esenlik Spor’da…

Ligin dikkat çeken takımlarından Esenlik spor, Tecrübeli teknik adam Faruk Akçay ile anlaştı…

2023-2024 sezonunda 2.Amatör Küme 8.grupta mücadele eden ESENLİK SPOR bomba transferi, başarılı hoca Faruk Akçay’ı renklerine bağladı.

İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME 8.grupta yer alan , geçen sezon kurulan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Esenlik spor kulübü, spor kamuoyunun yakından tanıdığı tecrübeli ve başarılı teknik sorumlu Faruk Akçay ile anlaşarak sezonun geri kalan kısmında şampiyonluk mücadelesi verecek.

İmza sonrası Esenlik spor kulübü başkanı Mert Hepaksaz yaptığı açıklamada ; “Hocamız bizi kırmadı ilk defa 2.Amatöre geldi. Böylesine başarılı, tecrübeli ve her anlamda bize destek olacak bir hocamız olduğu için çok mutluyuz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam Faruk Akçay ise “Genç dinamik ve başarılı bir ekiple beraber olduğum için mutluyum. Her zaman hedefimiz şampiyonluk ve bir üst lig olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun…” dedi.

Tecrübeli ve başarılı teknik sorumlu Faruk Akçay sırasıyla ; ŞİRİNYERSPOR AMATÖR TAKIM, KARABAĞLAR YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜ AMATÖR TAKIM TEKNIK SORUMLUSU, İZMİR 1461 SPOR AMATÖR TAKIM ANTRENÖRÜ, YAPICIOĞLU BAŞDAŞ SPOR AMATÖR TAKIM ANTRENÖRÜ , ARYAM 1925 MANAVKUYU SPOR AMATÖR TAKIM TEKNIK SORUMLUSU, GAZİEMİR GENÇLİK VE SPORBAL TEKNİK SORUMLUSU, GAZİEMİR GENÇLİK VE SPOR AMATÖR TAKIM TEKNIK SORUMLUSU , ZEYTİNALANI GENÇLİK SPOR AMATÖR TAKIM ANTRENÖRÜ , DİYANET GENÇLİK VE SPOR AMATÖR TAKIM TEKNIK SORUMLUSU, ve ŞİRİNYERSPOR takımlarında görev yaptı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.