HABERLERÖZEL HABER

ZORLU 3 PUAN…

Karabağlar spor, zorlu deplasmandan 3 puan ile dönerek çıkışına devam etti…

İZMİR GÜVENTAŞ HAZIR BETON SÜPER AMATÖR LİG – 3. GRUP, 10.hafta maçında Yelki spor ile Karabağlar spor karşılaştı. Siyah beyazlı ekip sahadan 3 puanla ayrıldı. Güzelbahçe sahasında oynanan maçta sporseverler müthiş heyecan ve 5 gol seyretti.

Baştan sona heyecanı ve golleri devam eden maçta Karabağlar spor maça golle başladı. 2.Dakikada Ümit Kılınç ile 1-0 öne geçen Karabağlar spor daha sonra 40.dakika formda genç golcüsü Mustafa Altuğ Ertürk ile farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu sonuçla 2-0 Karabağlar spor’un lehine kapandı.

Yelkispor ikinci yarıya daha iyi başladı. Karşılıklı ataklar ile maç devam ederken Yelkispor 85 ve 90. dakikalarda Alper Altınok’un güzel golleri ile eşitliği sağladı. Maç bu sonuçla bitecek sanılırken sahneye son haftaların golcü ismi Mustafa Altuğ Ertürk çıktı ve 90+2 de Karabağlar spor’un 3.golünü atarak sonucu belirledi. Siyah Beyazlı ekibin geçen haftaki maçta 4 golünü atan genç golcü Mustafa Altuğ Ertürk bu maça da 2 gol ile damga vurdu ve gollerine devam etti.

Karabağlar spor bu galibiyetten sonra tesislerine geldi ve zorlu deplasmandan alınan 3 puanı yemekle noktaladı…

Karabağlar spor bu sonuçlardan sonra puanını 12 yaptı, Yelkispor ise 15 puanda kaldı. Karabağlar spor önümüzdeki hafta Ödemiş spor ile Yelkispor ise Balçova Belediye Termal ile karşılaşacak.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.