HABERLERÖZEL HABER

Zirve Keyfi…

Namağlup Bornova Evka-3 spor 10.haftada Liderlik Koltuğunda…

ÇETİN ZENGİN 1. AMATÖR KÜME – 9. Grup takımlarından Bornova Evka-3 spor’ da zirve keyfi. Ligin 10.haftası geride kalırken 3-2’lik galibiyetle lider bulunan Lacivert Beyazlı ekipte moraller yerinde.

9 haftadır zirve takibini bırakmayan ve aldığı başarılı sonuçlar ile Namağlup Bornova Evka-3 spor 23 puanla liderlik koltuğunda. 10.hafta maçında zirveyi ilgilendiren maçta Bornova Altınyıldız spor ile karşılaşan Bornova Evka-3 spor sahadan 3-2 galip ayrıldı ve 4 puan farkla liderlik koltuğuna yapıştı. Baştan sona heyecanı yüksek maçta dost ve güçlü rakibi karşısında galibiyetle ayrılan Bornova Evka-3 spor son 4 haftaya moralli ve avantajlı giriyor.

Geride kalan 10 hafta sonrasında Lacivert-Beyazlı ekip, 9 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Rakip fileleri 40 kez havalandıran Bornova Evka-3 spor , kalesinde 7 gol gördü ve 23 puanda bulunuyor. Grupta zirve mücadelesinde 2.sırada 19 puanla Bornova Altınyıldız spor, 3.sırada 17 puanla Ceylan spor bulunuyor.

Bornova Evka-3 spor Sportif direktörü Ümit Arslan “Çok mutluyuz. ligin bitimine 4 hafta kaldı. İnşallah ligi istediğimiz yerde bitiririz.” dedi. Takımın antrenörü ve tecrübeli file bekçisi Volkan Sağlam ” Çok emek verdik çoook.. Yüreğimizi koyduk sahaya kazanmasını bildik. Bu takım bu sene süperi hak ediyor. Tebrikler aslan kardeşlerim. Tebrikler, BORNOVA EVKA 3 SPOR” ifadelerini kullandı.

BU HAFTA GRUPTA OYNANAN MAÇLAR VE SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE ;

  • BORNOVA EVKA-3 SPOR 3 – 2 BORNOVA ALTINYILDIZ SPOR
  • CEYLAN SPOR 4 – 1 ÇAMDİBİ İDMAN YURDU SPOR
  • ÇAMKULE SPOR 10 – 1 İZMİR MEVLANA SPOR

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.