HABERLERÖZEL HABER

Yeşilyurt FK, ilk yarıda lider…

Yeşilyurt FK , Yeniden zirvede ve puanını 17 yaptı.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 15. grup mücadelesinde Yeşilyurt FK, Zorlu ve güçlü rakibi Karabağlar Barın spor ile karşılaştı. Zorlu ve çekişmeli geçen maçta Karabağlar Yeşilyurt FK kazanarak bir haftalık aradan sonra yeniden zirveye oturdu.

Yeşilyurt spor kompleksinde oynanan ve başta sona heyecanın olduğu tempo düşmedi. Maça iyi başlayan Barınspor maçın 4.dakikasında Oğuzhan Kılınç’ın kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Sporseverlerin İlk yarı bu şekilde bitecek dediği dakikalarda 44.dakika da Gökhan Işık ile Karabağlar Yeşilyurt FK beraberliği yakaladı ve ilk yarı takımlar soyunma odasına 1-1 ‘lik sonuçla gitti. İkinci yarının 60.dakikasın da Yeşilyurt FK penaltı kazandı. Penaltıyı Aslan Özaltun gole çevirdi. Daha sonraki dakikalarda iki takımda pozisyonlar buldu ama maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 2-1 Yeşilyurt FK’nın üstünlüğü ile bitti. Bu sonuçla bir haftalık aradan sonra Karabağlar Yeşilyurt FK liderliğ geri aldı ve 17 puanla ilk yarının son maçında zirveye oturdu. Barınspor ise 5.sırada ve 6 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta ligin ikinci yarısının ilk haftasında Yeşilyurt FK, Arslangücü ile ,Barınspor ise İzmir 1461 spor ile oynayacak.

Grupta şu ana kadar alınan sonuçlar ve devam eden maçlar şu şekilde ;

  • KARABAĞLAR YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜ 2 – 1 KARABAĞLAR BARIN SPOR
  • UZUNDERE SPOR 0 – 3 YEŞİLYURT SPOR
  • KARABAĞLAR ESKİ İZMİR SPOR – KARABAĞLAR ARSLANGÜCÜ
  • İZMİR 35 FUTBOL SPOR KULÜBÜ – İZMİR 1461 SPOR

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.