ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

Spor Camiasına Mesaj…

Eski İzmir Gençlik spor kulübü her Bayram olduğu gibi bu bayramda tam kadro bayramlaştı…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İzmir amatör futbolunun dikkat çeken takımlarından Eski İzmir Gençlik spor her bayram olduğu gibi kulübün tesislerinde buluşarak geleneksel bayramlaşmayı gerçekleştirdi. Yönetim kurulu ve genç sporcuların katıldığı geleneksel bayramlaşma genç sporcuların heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

BAŞKAN ALİ İÇYER ; “GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ…”

Eski İzmir Gençlik spor kulübü ve ailesi olarak bayramda da yönetim , teknik ekip ve sporcularla beraber olduklarını belirten başkan Ali İçyer; “Gerek A takım , gerek altyapı erkek sporcularımız ve başarıları ile bizleri mutlu eden kadın futbol takımımız ile çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Tüm amatör camiamızın emektarlarına, fedakar yöneticilerine ve tüm sporcu kardeşlerime bu güzel sezonda bizlere desteklerinden ve sahalarda gösterdikleri başarılarından dolayı yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bu duygularla idrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Bayramımızın bütün insanlığa hoşgörü, merhamet ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Kardeşlik ve dayanışma kültürümüzü daha da artıran sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.
Amatör Futbol Ailesinin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim. Spor camiamıza da her zaman bayram mutluluğunda başarılar nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.