HABERLERÖZEL HABER

“YARIM KALAN HİKAYEMİZ…”

Başkan Ertürk ; “İlk hedefimize ulaştık. Şimdi sıra diğer hedeflerimizde…”

İZMİR TANER SAVUT 1. AMATÖR KÜME – 8. Grup takımlarından 1925 Gençlik ve spor ligin bitimine 3 hafta kala süper amatöre namağlup merhaba dedi. Büyük gurur ve sevinç yaşayan 1925 Gençlik ve Spor bugün son maçında Hüradalet Spor ile karşılaştı ve sahadan 5-0 galip ayrılarak puanını 43 yaptı ve 2023-2024 sezonunda Süper Amatör Ligde oynamaya hak kazandı.

1925 Gençlik spor kulübü geçen 15 hafta sonunda 14 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Rakip ağlara 62 gol atan sarı kırmızılı ekip kalesinde 5 gol gördü ve bu hafta itibariyle namağlup süper amatöre merhaba dedi.

1925 Gençlik spor kulübü başkanı Aytaç Ertürk şampiyonluk sonrası çok gururlu olduklarını belirterek yaptığı açıklamada ; “Geçen sezon 15 maç kazanarak geldiğimiz final maçında Limontepe’yle karşılaşmıştık. Muazzam keyifli bir maçtı. Penaltılarla kaybetmiştik. Saha içinde ve saha dışındaki dostluk saygı muazzamdı. Üzülen taraf biz olmuştuk. Dostlarımız Süper Amatör’e çıkmıştı. O gün söylemiştik. “Yarım kalan hikayemiz var” diye. Bu sezon bu bilinçle başladık. Gökhan Gür, Murat Bahar ve İrfan Karaduman hocalarımızla güzel bir ekip oluşturduk.

Tek bir hedefimiz vardı. Bu hedefe hep birlikte kenetlendik. Sezon içerisinde bir futbol takımının yaşayabileceği hemen hemen her şeyi yaşadık. Yorulduk ama mücadeleden vazgeçmedik. Sonunda hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sezon boyunca her koşulda yanımda olan değerli eşim ve oğluma, tüm teknik ekip ve oyuncu grubuma, bizlerden desteğini esirgemeyen Sait Güderoğlu’na, Zafer Doğru’ya, Hasan Bitirim’e, Mustafa Demirhan ,İsmail Acar, sezon boyunca yanımızda olan altyapı antrenörlerimiz Mustafa Özlü’ye, Salih Sessizoğlu’na, Emre Sümen’e, Mahmut Oflaz’a, Fikret Şentabaklar’a , altyapı velilerimize ve altyapı oyuncularımıza ve bizlere her zaman güç veren perde arkası kahramanlarına sonsuz teşekkür ederim. Umarım kalan son maçlarımızı da kazasız belasız tamamlayıp Süper Amatör Lig’deki mesaimize başlarız. İlk hedefimize ulaştık. Şimdi sırada diğer hedeflerimiz. Şampiyon 1925 GK…” ifadelerine yer verdi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.