HABERLERÖZEL HABER

UZUNDERE’DE LİDERLİK KEYFİ…

Uzundere spor Ligin 6.haftasında zirveye oturdu.

ÇETİN ZENGİN 1. Amatör Küme-15. Grup, 6 .hafta maçında, Uzundere spor – Karabağlar Arslangücü spor ile karşılaştı. Ligin 6.haftasında zirveye oturan Uzundere spor’da moraller yerinde. Karabağlar Arslangücü gibi genç dinamik ve çok koşan bir takım karşısında 2 gol ile 3 puanı alan Uzunderespor bu sonuçla puanını 15 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. Maçta 3 puanı getiren 2 golü son haftaların formda ismi Ramazan Ektiren kaydetti.

6 hafta sonrasında Uzundere spor, 5 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 19 gol atan Kırmızı Beyazlılar, kalesinde 8 gol gördü. Teknik sorumlu Yavuz Gülen yönetiminde zirve de olan Uzundere spor ilk yarının son maçında gelecek hafta Yeşilyurt spor ile karşılaşacak. Takım kaptanı Muhammet Yıldız galibiyet ve liderlik sonrası”6 hafta sonra gelen liderlik için mutluyuz. Ligin sonunda da bu mutluluğu yaşamak isteriz. Tüm takımlarımıza kalan maçlarda başarılar dileriz. ” ifadelerini kullandı.

Karabağlar Arslangücü ise yine 16-17 yaşındaki genç oyuncuları ile mücadele ettiği ligde izleyenlerin her hafta takdirini kazanmaya devam ediyor. Arslangücü önümüzdeki hafta Karabağlar Eskiizmir spor ile karşılaşacak.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.