ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

Türk Futboluna 2 Yetenek Daha …

Koyundere Gençlik spor altyapısından yetiştirdiği gençleri Türk futboluna kazandırmanın mutluluğunu bir kez daha yaşıyor…

BAŞKAN EMİN URGAN “GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇIP TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ…”

İzmir amatör futbolunun kısıtlı imkanlarıyla oyuncularını Türk futboluna kazandırmaya devam eden Koyundere Gençlik spor iki yeteneğini daha mezun etti. Koyundere Gençlik spor altyapısından yetişen 2004 doğumlu Caner Çiftçi Nazili belediye spora, 2012 doğumlu Baran Görmüş Karşıyaka Spor kulübüne transfer oldu.

İşlerinin çok zor olduğunu ve amatör spor kulübü olarak çok kısıtlı imkanlarla mücadele ettiklerini belirten kulüp başkanı Emin Urgan konu hakkında sayfamıza özel açıklamada ; “Koyundere Gençlik spor alt yapısından yetişen gençlerimizin önünü açıp akademi ligine göndermenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz 2004 doğumlu Caner çiftçi nazili belediye spora 2012 doğumlu baran görmüş Karşıyaka Spor kulübüne transfer olmuştur gençlerimize yeni kulüplerinde başarılar diliyorum kulübümüz her zaman yetiştirici kimliği ile ön plana çıkan bir kulüp olmuştur daha iyilerini yetiştirip Türk futboluna kazandırmanın derdindeyiz. ” ifadelerini kullandı .

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.