HABERLERÖZEL HABER

Toplantılar Devam Ediyor…

İZMİR ASKF yönetim kurulu, kulüpler birlikleri ile yaptığı, yeni sezon ve Spor Yasası bilgilendirme toplantılarına devam ediyor…

İzmir Amatör spor kulüpleri Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu 2022-2023 sezonu spor yasası ve bilgilendirme toplantılarına bölgeleri gezerek gerçekleştiriyor. Dün gerçekleşen Toplantıda İzmir ASKF başkanı Efkan Muhtar, TFF İzmir Futbol İl temsilcisi Selçuk Ergeldi, İzmir ASKF yönetim kurulu , İzmir Bornova spor kulüpleri birliği başkanı Mustafa Yılmaz ve Bornova spor kulüpleri birliğine bağlı kulüp temsilcileri hazır bulunmuştu.

Dün akşam saatlerinden itibaren bugünde toplantılara devam eden İzmir ASKF yönetimi , Bornova , Karşıyaka, Çiğli, Konak ve Bayraklı spor kulüplerini ziyaret etti. Kulüplere yeni sezon ve spor yasası hakkında bilgilendirmelerini sürdürdü. Her toplantı sonrası kulüpler birliğine bağlı bölgelerdeki kulüp temsilcilerine futbol topu teslimatını da yerinde gerçekleştirdi.

İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar “ Bornova’dan başladığımız bilgilendirme ve top teslimatı toplantılarımıza Karşıyaka, Çiğli ,Konak ve Bayraklı spor kulüpleri birliği ile devam ettik. Diğer bölgelerimizdeki kulüpler birliklerini ziyaret edeceğiz. Yeni sezon ve 2022-2023 sezonu spor yasası hakkında kulüplerimizi bilgilendiriyoruz. Toplantı sonrası daha önceden söz verdiğimiz gibi kulüplerimize toplarını hediye ettik ve her bölgemizdeki kulüplerimize toplantımız sonrası Molten marka toplarını hediye edeceğiz. ” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.