HABERLERÖZEL HABER

SIRA PLAY-OFF’LARDA…

Futbolculuk döneminden itibaren müthiş hikayesi bulunan şampiyonluğu başarılı hoca Mehmet Ateş Anlattı…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR GÜVENTAŞ HAZIR BETON SÜPER AMATÖR LİG – 2. GRUP Şampiyonu olan ALİAĞA BLD.HELVACI SPOR takımı gözünü play-off’lara dikti. Çok güzel ve başarılı bir sezon sonrası Mehmet Ateş ve teknik heyet önderliğinde şampiyon olan ALİAĞA BLD.HELVACI SPOR ‘da yüzler gülüyor.

Futbolculuk döneminde şampiyonluk golünü atarak süper amatör çıkan takımın hocası olarak şimdi şampiyonluk yaşayan başarılı spor adamı Mehmet Ateş duygu dolu açıklama da bulundu.

Başarılı hoca Mehmet Ateş çok gururlu ve mutlu olduklarını belirterek yaptığı şampiyonluk açıklamasın da ;

” 4 Şubat 2018 tarihinde ilk defa 1. Amatör lig’den, süper amatör lige yükselen kulübümüz de , futbolcu olarak Şampiyonluk golünü ve asistlerini yapmak bana nasip olmuştu. 9 şubat 2024 tarihinde ilk defa Süper amatör lig Şampiyonluğu yaşayan kulübümüz de Antrenör olarak görev yapmak çok şükür yine bana nasip oldu. Şimdi Sıra Play-off’lar da, sonu güzel olsun. Emeği geçen herkese, özellikle şartlar ne olursa olsun disiplinli çalışmayı hiçbir zaman bırakmayıp sonuna kadar bu şampiyonluğa inanıp emek veren futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum, yola devam dostlar…” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.