HABERLERÖZEL HABER

Sevgi, Saygı ve Dua ile…

Bu hafta sonu başlayacak U11 ve U12 ligi Şenliği, verilen isimler ile çok daha anlamlı oldu…

İzmir U11 ve U12 Şenliği 14-15 Mayıs’ta başlıyor. Bu sezon diğer tüm liglerin isimleri vardı. U11 ve U12 ligi için isim olacak mı diye beklenirken alınan karar büyük sevinç oluşturdu. Bu hafta sonu başlayacak şenliğe çok anlamlı yaşamını kaybeden hakemlerimizin isimleri verildi. İzmir ASKF yönetimi ve İzmir İl temsilciliğinin aldığı karar doğrultusunda liglerin isimleri, ONUR SORGUÇ İzmir U11 ligi Şenliği ve ÖZGE KANBAY İzmir U12 Şenliği OLDU. Bu karar İzmir spor kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ve Yönetimi ile TFF İzmir futbol il temsilcisi Selçuk Ergeldi’ye de bizler de bu anlamlı karar için çok teşekkür ederiz.

15 grup ve 128 takım, İzmir U12 ligi Şenliği 16 grup 152 takım ile bu hafta sonu 14-15 mayısta başlıyor.

ONUR SORGUÇ KİMDİR ; İzmir bölgesi eski A Klasmanı hakemi, Süper Lig Gözlemcisi, MHK üyesi ve İFFHGD Başkanı Onur Sorguç 2014 Yılında vefat etti. Herkesin sevgi saygısını kazanan Onur Sorguç hocamızı bu anlamlı İzmir U11 şenliği vasıtası ile bir kez daha, Rahmet, Sevgi ve saygı ile anıyoruz.

ÖZGE KANBAY KİMDİR ; Özge Kanbay, Türk kadın futbolcusu ve kadın futbol hakemiydi. Aynı zamanda bir rugby yedili oyuncusuydu. 2019–20 Türk kadın futbol sezonu ve 2020 Türk Kadınlar Ragbi Yedili Ligi sezonu Şubat 2019’da kanserden öldükten sonra onun onuruna seçildi. Genç yaşında hayata veda eden başarılı hakem ve sporcu ÖZGE KANBAY hocamızı bu anlamlı İzmir U12 şenliği vasıtası ile bir kez daha, Rahmet, Sevgi ve saygı ile anıyoruz.

ONUR SORGUÇ U11 İzmir Şenliği ve ÖZGE KANBAY U12 İzmir Şenliği grupları için linke tıklayabilirsiniz.

http://www.sporvesporextra.com/alt-yapi-haberleri/gruplar-belli-oldu-2/

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.