HABERLERÖZEL HABER

“Şampiyonluk Çok Yakıştı…”

Başarılı sol ayak Cenk Kaçın “Kulübümüzün 100. Yılında şampiyon olabilmenin vermiş olduğu duyguyu tarif etmek oldukça zor….”

Çok zor bir sezon sonrası Bölgesel amatör lige merhaba diyen Türk futbolunun köklü ve tarihi başarılarla dolu kulübü İzmirspor’da hedefler her geçen gün büyüyor. Bu sezon şampiyon olarak tamamlayıp BAL’a çıkmanın mutluluğunu yaşayan başarılı sol ayak Cenk Kaçın duygularını paylaştı.

Başarılı oyuncu şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada ” Koca bir sezon boyunca İZMİRSPOR armasının vermiş olduğu ağırlığı taşıyabilmenin ve kulübümüzün 100. Yılında şampiyon olabilmenin vermiş olduğu duyguyu tarif etmek oldukça zor. Bu şampiyonluk bize çok yakıştı. Bunu başarmamızda emeği geçen Nedim Topaloğlu ve Özkan başkanımızın, bize her zaman güvenip sonuna kadar destekleyen Soner Keleş hocamın, kaptanımız Ferdi Başoda ve Uğur Engur abilerimin, kulüp yöneticileri, personellerinin ve tüm takım arkadaşlarımın emeğine yüreğine sağlık. Umarım İZMİRSPOR için bu şampiyonluk başlangıç olacak…”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.